Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Rugbrødsskorpen slår fra (Brødfejl)

Rugbrødsskorpen slår fra (Brødfejl), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

DiverseRet : Diverse - Brødfejl

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 brødfejl
 


Opskrift:
Forholdet mellem surdej og gær er forkert. Bruges surdej, skal der kun gær på størrelse med en ært i dejen.



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.1    (6 stemmer)

Opskriften er vist 9962 gange,
og udskrevet 115 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)

Kommentarer

Dduck  -  2013-11-28 09:11:06
Ikke forstået! Jeg er begyndt at få problemet, og der er INTET gær i mit rugbrød....Det skulle da lige mangle at man laver surdejsbrød, og så propper gær i. Jeg eksperimenterer stadig for at finde ud af hvad der går galt, så gode råd eftersøges stadig.

Ingah.  -  2012-03-12 13:20:22
Hvorfor skal der overhovedet gær i. Surdejen sku' da nok ku' klare den del af processen ?

Tillee  -  2010-02-15 04:17:19
Først troede jeg, at det var en vittighed og tænkte, at det nok sådan ca passer med,at en ærtestor klump gær vejer ca 5 gram. Men det gør den ikke. Den kan slet ike vejes. I hver fald ikke på min digitale vægt. Så er der noget om snakken?? Ku det tænkes, at i stedet for 5 gram gær,skal der kun bruges en ærtestor klump gær? Hvis det er rigtigt, vil jeg da gøre det fremover. Men er der en der gider at forsøge -Jeg synes ikke, at det er forsøget værd!!!