Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stuvede ærter og gulerødder

Stuvede ærter og gulerødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Stuvede ærter og gulerødder, billede 4 Stuvede ærter og gulerødder, billede 1 Stuvede ærter og gulerødder, billede 2 Stuvede ærter og gulerødder, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 gram Ærter og gulerøder 50/50
3 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
15 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
20 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   


Opskrift:

Kog grønsagerne i velsaltet vand som angivet på pakken, ca 10 minutter.

Rør fedtstof og mel sammen. Rør smørbolle i grønsagerne og rør til den er opløst.

Kog stuvningen 5 minutter. Smag til med salt. Drys persille over




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (45 stemmer)

Opskriften er vist 220873 gange,
og udskrevet 2490 gange.


Energi:
KJ total 1549 (369 kcal)
KJ pr. Pers. 387 (92 kcal)
Vægt ialt 739 gram
Vægt pr. Pers. 184 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 209 KJ (49 kcal)
Protein 2.2 gram
Fedt 2.0 gram
Kulhydrat 5.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Mad-øeret  -  2019-08-18 17:13:13
Tynd og uden smag... Men hvis man smider 5g mel mere i og en halv oksebouillon terning i smager det skønt... og så evt lige en knivspids sukker som tidligere nævnt


karinaxoxo  -  2010-04-10 14:16:13
Tilsæt en god knivspids sukker tilsidst, og lad det lige koge ind et øjeblik. - afrunder smagen ganske godt.


maj-britt  -  2007-07-30 11:14:24
jeg laver det uden fedtstof, bare en jævning af maizena. og så en masse hakket persille, rørt i lige inde servering. det er supert til frikadeller eller krebinetter.