Kog grønsagerne i velsaltet vand som angivet på pakken, ca 10 minutter.
Rør fedtstof og mel sammen.
Rør smørbolle i grønsagerne og rør til den er opløst.
Kog stuvningen 5 minutter.
Smag til med salt.
Drys persille over
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(46 stemmer)
Opskriften er vist 262840 gange, og udskrevet 2773 gange.
Energi:
KJ total 1549 (369 kcal)
KJ pr. Pers. 387 (92 kcal)
Vægt ialt 739 gram
Vægt pr. Pers. 184 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 209 KJ (49 kcal) Protein 2.2 gram Fedt 2.0 gram Kulhydrat 5.9 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
dpl - 2021-01-22 16:07:39 Der skal altså sukker i og persillen skal i sovsen.
Michael - 2020-03-12 11:16:03 Jeg kommer gerne en god teske dijon sennep i, det giver en god kant til smagen.
Mad-øeret - 2019-08-18 17:13:13 Tynd og uden smag...
Men hvis man smider 5g mel mere i og en halv oksebouillon terning i smager det skønt... og så evt lige en knivspids sukker som tidligere nævnt
karinaxoxo - 2010-04-10 14:16:13 Tilsæt en god knivspids sukker tilsidst,
og lad det lige koge ind et øjeblik. - afrunder
smagen ganske godt.
maj-britt - 2007-07-30 11:14:24 jeg laver det uden fedtstof, bare en jævning af maizena. og så en masse hakket persille, rørt i lige inde servering. det er supert til frikadeller eller krebinetter.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider