Karbonader

Karbonader, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Preben

Indsendt :      Red:

Karbonader, billede 4 Karbonader, billede 1 Karbonader, billede 2 Karbonader, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Hakket svine og kalvekød 4-7%
50 gram Hvidt brød uden skorpe 1 skive toastbrød vejer ca. 30 gram.
0.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Hvidt brød opblødes med mælken og blandes godt i farsen.

Farsen deles i 4 og formes som en bøf. drysses med lidt salt og peber. Vendes i hvedemel.

Steges på en stegepande i ca. 6 minutter på hver side.

Eller brun dem i ca. 2 minutter og læg dem derefter i en lille bradepande og steg dem færdige i ovnen ved ca. 200 grader C. alm. ovn i 20 minutter.

Tips:

Kan serveres med kogte hvide kartofler og stuvede ærter og gulerødder


karakterer:
Opskriften er vist 553246 gange,
og udskrevet 28380 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (82 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 4209 (1002 kcal)
KJ pr. Pers. 1052 (250 kcal)
Vægt ialt 625 gram
Vægt pr. Pers. 156 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 673 KJ (160 kcal)
Protein 17.7 gram
Fedt 8.1 gram
Kulhydrat 4.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu