Stuvede ærter og gulerødder næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
400 gram Ærter og gulerødder i tern 50/50, frost
3 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
15 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
20 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Energi:
KJ total 1549 (369 kcal)
KJ pr. Pers. 387 (92 kcal)
Vægt ialt 739 gram
Vægt pr. Pers. 184 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 209 KJ (49 kcal)
Protein 2.2 gram
Fedt 2.0 gram
Kulhydrat 5.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)