Panerede koteletter
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bank koteletterne let med hånden.
Vend først koteletterne hvedemel så i det sammenpiskede æg. Derefter i rasp blandet med salt og peber. Steg koteletterne ved svag varme 4-5 minutter på hver side. Serveres med kartofler, krydret blomkål og brunet smør. |
|
Opskriften er vist 283011 gange,
og udskrevet 7984 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (72 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2009-05-10 11:24:09 Det er kun de ingredienser som er med på listen som regnes med, ikke ekstra tilbehør på billede eller i tekst, så her er det kun de panerede koteletter. Ole - 2009-05-04 16:01:16 en noget spøjs analyse af næringsindholdet i denne ret :) medmindre kartoflerne og grøntsagerne ikke tæller med, så er der en del flere kulhydrater i denne ret end beskrevet - heldigvis. Men prøves skal den da! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne