Vend først koteletterne hvedemel så i det sammenpiskede æg. Derefter i rasp blandet med salt og peber.
Steg koteletterne ved svag varme 4-5 minutter på hver side.
Serveres med kartofler, krydret blomkål og brunet smør.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.1
(51 stemmer)
Opskriften er vist 206385 gange, og udskrevet 2560 gange.
Energi:
KJ total 7289 (1735 kcal)
KJ pr. Pers. 1822 (433 kcal)
Vægt ialt 784 gram
Vægt pr. Pers. 196 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 929 KJ (221 kcal) Protein 17.9 gram Fedt 14.1 gram Kulhydrat 6.5 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Per - 2009-05-10 11:24:09 Det er kun de ingredienser som er med på listen som regnes med, ikke ekstra tilbehør på billede eller i tekst, så her er det kun de panerede koteletter.
Ole - 2009-05-04 16:01:16 en noget spøjs analyse af næringsindholdet i denne ret :)
medmindre kartoflerne og grøntsagerne ikke tæller med, så er der en del flere kulhydrater i denne ret end beskrevet - heldigvis. Men prøves skal den da!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider