Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Panerede koteletter

Panerede koteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Panerede koteletter, billede 4 Panerede koteletter, billede 1 Panerede koteletter, billede 2 Panerede koteletter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinekoteletter 1 svinekotelet vejer ca. 125 gram.
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1.5 dl. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   


Opskrift:

Bank koteletterne let med hånden.

Vend først koteletterne hvedemel så i det sammenpiskede æg. Derefter i rasp blandet med salt og peber.

Steg koteletterne ved svag varme 4-5 minutter på hver side.

Serveres med kartofler, krydret blomkål og brunet smør.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (46 stemmer)

Opskriften er vist 187253 gange,
og udskrevet 2178 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  2009-05-10 11:24:09
Det er kun de ingredienser som er med på listen som regnes med, ikke ekstra tilbehør på billede eller i tekst, så her er det kun de panerede koteletter.


Ole  -  2009-05-04 16:01:16
en noget spøjs analyse af næringsindholdet i denne ret :) medmindre kartoflerne og grøntsagerne ikke tæller med, så er der en del flere kulhydrater i denne ret end beskrevet - heldigvis. Men prøves skal den da!