Kogt hamburgerryg

Kogt hamburgerryg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

HøjtidPåske

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Kogt hamburgerryg, billede 4 Kogt hamburgerryg, billede 1 Kogt hamburgerryg, billede 2 Kogt hamburgerryg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
Timian, frisk
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
1000 gram Hamburgerryg, rå
Løvstikke, frisk
   
Opskrift:
Hamburgerryggen lægges i en lille gryde. Dækkes med vand. Lad vandet koge op til det skummer.

Tilsæt krydderierne. Skru ned for varmen og læg låg på. Koges ved svag varme i 20 minutter.

Tag gryden fra blusset og lad kødet hvile i vandet i 30 minutter.

Serveres med kogte blomkålsbuketter, små kogte gulerødder, grønærter, kartofler, sennep og smeltet smør.


karakterer:
Opskriften er vist 491693 gange,
og udskrevet 4029 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (128 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5080 (1209 kcal)
KJ pr. Pers. 1270 (302 kcal)
Vægt ialt 1000 gram
Vægt pr. Pers. 250 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 508 KJ (120 kcal)
Protein 18.4 gram
Fedt 4.9 gram
Kulhydrat 0.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Per  -  2021-07-04 11:59:06
Peberrodssovs er også godt til

Sys  -  2019-01-04 15:45:36
En dejlig dansk, sund og velsmagende ret.

Connie berg  -  2016-12-23 00:08:56
Kan jeg koge hamburgryk dagen før, og så opvarme den i skiver næste dag

Pól  -  2012-08-19 12:32:20
Alletiders opskrift, let at huske i den ene time man har brug for det

  -  2012-04-11 15:12:27
Det smager rigtig godt

Mathias  -  2010-09-21 15:08:47
Tusind tak, det er lidt pinligt, :\ jeg kunne ikke huske hvor lang tid den skulle koge Super opskrift nem at forstå :)