| |
|
Kogt hamburgerryg
Kogt hamburgerryg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
| |
Hamburgerryggen lægges i en lille gryde. Dækkes med vand. Lad vandet koge op til det skummer.
Tilsæt krydderierne. Skru ned for varmen og læg låg på. Koges ved svag varme i 20 minutter.
Tag gryden fra blusset og lad kødet hvile i vandet i 30 minutter.
Serveres med kogte blomkålsbuketter, små kogte gulerødder, grønærter, kartofler, sennep og smeltet smør.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
2.9
(126 stemmer)
Opskriften er vist 484160 gange, og udskrevet 3975 gange.
| |
|
|
KJ total 5080 (1209 kcal)
KJ pr. Pers. 1270 (302 kcal)
Vægt ialt 1000 gram
Vægt pr. Pers. 250 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 508 KJ (120 kcal)
Protein 18.4 gram
Fedt 4.9 gram
Kulhydrat 0.8 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
|
|
Kommentarer
Sys - 2019-01-04 15:45:36 En dejlig dansk, sund og velsmagende ret.
Connie berg - 2016-12-23 00:08:56 Kan jeg koge hamburgryk dagen før, og så opvarme den i skiver næste dag
Pól - 2012-08-19 12:32:20 Alletiders opskrift, let at huske i den ene time man har brug for det
- 2012-04-11 15:12:27 Det smager rigtig godt
Mathias - 2010-09-21 15:08:47 Tusind tak,
det er lidt pinligt, :\
jeg kunne ikke huske hvor lang tid den skulle koge
Super opskrift nem at forstå :)
|
|