Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Kogt hamburgerryg

Kogt hamburgerryg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg

HøjtidPåske

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kogt hamburgerryg, billede 4 Kogt hamburgerryg, billede 1 Kogt hamburgerryg, billede 2 Kogt hamburgerryg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
Timian, frisk
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
1000 gram Hamburgerryg, rå
Løvstikke, frisk
   


Opskrift:

Hamburgerryggen lægges i en lille gryde. Dækkes med vand. Lad vandet koge op til det skummer.

Tilsæt krydderierne. Skru ned for varmen og læg låg på. Koges ved svag varme i 20 minutter.

Tag gryden fra blusset og lad kødet hvile i vandet i 30 minutter.

Serveres med kogte blomkålsbuketter, små kogte gulerødder, grønærter, kartofler, sennep og smeltet smør.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (126 stemmer)

Opskriften er vist 467618 gange,
og udskrevet 3872 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Sys  -  2019-01-04 15:45:36
En dejlig dansk, sund og velsmagende ret.


Connie berg  -  2016-12-23 00:08:56
Kan jeg koge hamburgryk dagen før, og så opvarme den i skiver næste dag


Pól  -  2012-08-19 12:32:20
Alletiders opskrift, let at huske i den ene time man har brug for det


  -  2012-04-11 15:12:27
Det smager rigtig godt


Mathias  -  2010-09-21 15:08:47
Tusind tak, det er lidt pinligt, :\ jeg kunne ikke huske hvor lang tid den skulle koge Super opskrift nem at forstå :)