Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Oksekødssuppe, nem

Oksekødssuppe, nem, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :


Oksekødssuppe, nem, billede 4 Oksekødssuppe, nem, billede 1 Oksekødssuppe, nem, billede 2 Oksekødssuppe, nem, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
20 dl.oksebouillon
1000 g.kartofler
 
600 g.suppe urter
500 g.kødboller
500 g.melboller
 
Opskrift:
Kartoflerne skrælles og skæres i grove tern. Kartofler og bouillon bringes i kog og koger til kartoflerne er næsten møre.

Tilsæt suppeurter kød- og melboller og lad dem koge et par minutter, ikke buldrekoge. Smag til med salt og peber, men pas på med saltet da suppen er salt.

Suppen serveres med et godt madbrød.

Har du kød og melboller hver for sig så vent med at tilsætte melbollerne til sidst.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (8 stemmer)

Opskriften er vist 47808 gange,
og udskrevet 2613 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

John  -  2020-11-07 11:32:53
Oksekødsuppe koges på oksekød, en suppevisk evt. kraftben og grøntsager. melboller laves ligesom wales, de sættes af med en teske eller bollesprøjte og gives tre opkog, til kødboller kan bruges samme opskrift som til frikadeller. Det tager længere tid, men du bliver belønnet med en herlig duft når det grønne kommer i kog, sneen daler ned uden for vinduet, en kølig pilsner i vindueskarmen. Det er hygge.

Stella  -  2015-12-10 19:22:37
Melboller må ikke koge.