Oksekødssuppe næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
30 dl. Oksebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
600 gram Suppeurter frost Indeholder:
40% gulerødder, 30% selleri og 30% porrer
500 gram Kødboller. frost
500 gram Melboller. frost
   
Energi:
KJ total 11870 (2826 kcal)
KJ pr. Pers. 1978 (471 kcal)
Vægt ialt 5600 gram
Vægt pr. Pers. 933 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 211 KJ (50 kcal)
Protein 2.5 gram
Fedt 2.0 gram
Kulhydrat 5.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)