|
Ugens Opskrifter Uge 1 2018
Hovedret:
Denne første madplan i det nye år vil vi forsøge at gøre lidt specielt, vi tager udgangspunkt i rester og evt. behov for tømmermændsmad.
Har der været nytårstorsk på menuen til nytår så er det muligt at der er en rest tilbage, så var en torskesalat jo en mulighed for at få denne brugt.
Torskesalat
Har der været der været steg på menuen, okse, dyr eller lam så kan resterne skærs tyndt ud til pålæg, eller det kan skæres i tynde strimler til shawama.
Roastbeefsandwich
Shawama med pitabrød
En rest skinke vil ud over som pålæg kunne bruges i en tartelet.
Tarteletter med skinke classico
En rest fjerkræ kunne bruges i en clubsandwich.
Club Sandwich m/karrydressing
Skal det være mere over i fastfood med overskud eller noget krydret mad så er her lidt andre muiligheder.
Chili con carne
Cowboytoast
Hjemmelavet burgere
|