skært okse- og/eller lammekød pr. næse/pita 50-75 g. skært okse- og/eller lammekød pr. næse/pita
Citronsaft Citronsaft
lidt salt lidt salt
Olie til stegning Olie til stegning
Garam masala Garam masala
1
Pitabrød 1 Pitabrød
Dressing: Dressing:
Yoghurt naturel, rørt op med lidt tahin (sesampasta) Yoghurt naturel, rørt op med lidt tahin (sesampasta)
Grøntsager: Grøntsager:
Tomater i skiver Tomater i skiver
Bønnespirer Bønnespirer
Salat i strimler Salat i strimler
Opskrift:
Kødet skæres i tynde strimler, drysses med 1 tsk. garam masala, citron og lidt salt, trækker et par timer i en plasticboks eller skål.
Pitaerne lunes på en pande. Kødes steges på samme pande i lidt olie. Flæk brødene, kom grøntsagerne i. Fordel kødet og hæld en skefuld dressing i hver. Det skal være lidt stærkt - det luner.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.1
(26 stemmer)
Opskriften er vist 40518 gange, og udskrevet 1283 gange.
Kommentarer
iman - 0000-00-00 00:00:00 ikke så godt men jeg kunne godt spise den
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider