Torskesalat
Hovedingrediens : TorskeFisk - Kogt torsk Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Torsken som er kogt i en god kogelage, findeles og befries for ben og skind.
Mayonnaisen, A38 og krydderierne røres godt sammen og smages til. Torsk og kinakål vendes forsigtigt i. Må gerne trække nogle timer. Serveres på ristet franskbrød og pyntes med rejer, stenbiderrogn, tomat, citron og dild. |
|
Opskriften er vist 97560 gange,
og udskrevet 2466 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (34 stemmer) |
|
Kommentarer Stella - 2009-02-02 13:51:14 Salaten er rigtig god, jeg undlod kinakål og tilsatte asparges, lidt hakket æg og yoghurt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne