Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hjemmelavet burgere

Hjemmelavet burgere, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Burger

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Hjemmelavet burgere, billede 4 Hjemmelavet burgere, billede 1 Hjemmelavet burgere, billede 2 Hjemmelavet burgere, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.magert hakket oksekød
 salt
 peber
 
 Iceberg
 tomat
 agurk alm. og syltede
 løg
 bacon i skiver
 ost i skiver
 ketchup
 
10 store burgerboller
 
Opskrift:
Form 10 store og flade bøffer (skal være lidt større end burgerbollen) Krydr med salt og peber.

Skær iceberg i tynde strimler. Skær agurk og tomat i tynde skiver. Hak løg meget fint. Rist bacon sprødt på panden og knus det til mindre stykker.

Lad panden blive godt varm og steg så bøfferne UDEN fedtstof et par min. på hver side. Læg dem i et fad og hold dem varme.

Lun brødene i ovnen og hold dem varme.

Kom de forskellige ingredienser på små fade og skåle og stil det hele på bordet. Og så er det bare om at kreere sin egen hj. lavede burger.

Et hit for børn men også os voksne.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (94 stemmer)

Opskriften er vist 90077 gange,
og udskrevet 1404 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Laura gam  -  2015-11-12 05:54:41
De burger boller smager godt så tak for flere gode burger boller vh Laura gam

Fno  -  2013-01-24 23:25:50
Den rigtige klassiske burger kræver fedt kød mindst 18%, god bacon og en blød bolle, Kun amatører putter friske agurkeskiver i en burger. Husk løget skal være hvide salatløg, ikke almindelige løg.De skal være finthakkede.:)

kris  -  2011-03-19 19:48:47
hvor meget kød skal man bruge vis man er fire mennesker ?? 2 voksene og 2 børn ?

emmeline  -  2007-08-25 09:15:58
Peter: når det er magert kød, så svinder det ikke så meget...

Peter  -  2007-08-10 00:26:18
Hvorfor magert kød, det bliver de bare tørre af. Hvorfor ikke fedt på panden? Kød lukker sine "porer" når det bliver stegt og dermed modtager det ikke fedt, der er kun det fedt der er udenpå bøffen.

Madmor  -  2007-01-15 15:54:59
Jeg er også helt vild med ristede løg i. Mums.