Ugemadplan Uge 25 - 2020

Mandag:
Kalkunbryst med frisk pasta

Tirsdag:
Hel farseret blomkål

Onsdag:
Broget hverdagsgryde

Torsdag:
Kyllingefarsbrød

Fredag:
Asparges og nye kartofler i sursød sauce med koteletter

Lørdag:
Oksemørbrad bøffer med parmaskinke og spinatcreme

Søndag:
Lys stroganoff med rabarberstykker



Fisk:
Foliebagt kulmulefilet med sød kartoffelsalat

Fisk:
Sildehaj med nye kartofler og gønsager



Salat:
Aspargessalat



Forret:
Rejer i hvidløg



Vegetar:
Kartoffelæggekage



Dessert:
Hyldeblomstpandekager



Bradepandekage:
Hyldeblomstbradepandekage



Tema:
Grillet oksetværreb (longribs) med barbercuesauce




Her kan du udskrive alle opskfrifter i ugemadplanen, uden kommentar.