Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Oksemørbrad bøffer med parmaskinke og spinatcreme

Oksemørbrad bøffer med parmaskinke og spinatcreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Oksemørbrad bøffer med parmaskinke og spinatcreme, billede 4 Oksemørbrad bøffer med parmaskinke og spinatcreme, billede 1 Oksemørbrad bøffer med parmaskinke og spinatcreme, billede 2 Oksemørbrad bøffer med parmaskinke og spinatcreme, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 bøffer af oksemørbrad
4 skiverlufttørret Principe del Friuli skinke
 smør til stegning
 salt
 peber
 
 Spinatcreme:
2 dl.kalvebouillon
1 bk.baby spinat
50 g.smør
1 knsp.sambal oelek
 salt
 peber
 
1 bdt.grønne asparges
1 bdt.hvide asparges
 
Opskrift:
Grill skinken i ovnen til den er sprød.

Brun bøfferne hurtigt på begge sider. Steg dem færdige i smør ved middel varme 3-5 minutter på hver side afhængig af tykkelse. Krydr med salt og peber.

Bring kalvebouillon i kog, tilsæt spinat og rør godt rundt. Tag gryden af varmen, når spinaten er faldet sammen, og blend den med smør til en grøn cremet sauce. Smag til med sambal oelek, salt og peber.

Varm evt. forsigtigt saucen op igen, den må ikke koge og den skifter kulør, hvis den holdes varm i længere tid.

Skræl de hvide asparges. Skær den nederste træagtige del af aspargesene væk. Skær aspargesene i lidt mindre stykker. Damp de hvide asparges ca. 5 minutter og de grønne 2-3 minutter.

Anret bøfferne på varme taller-kener med en skive sprød lufttørret skinke på toppen.
Kom asparges og spinatcreme ved og server små nye kartofler til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (45 stemmer)

Opskriften er vist 88402 gange,
og udskrevet 3609 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Gerda  -  2019-06-24 17:54:04
Der bør være ca.150 gram spinat.

M. Petersen  -  2013-05-23 17:21:14
SUPER SKØN RET. Vores gæster var så begejstret, at de ringede næste dag og bad om opskriften, da de skulle have gæster næste weekend og der ville de servere denne skønne ret. 5 KOKKEHUER.

Per  -  2010-05-29 11:22:16
Læg skinken imellem 2 stykker bagepapir på en bageplade, læg en bageplade over og sæt i ovnen ved 200 grader C. til skinken er sprød. Vi brugte parmaskinke.

Elsebeth  -  0000-00-00 00:00:00
Dejlig ret og smuk at se på med den grønne spinatcreme asparges og den mørkrosa grillede skinke på toppen.

Kim  -  0000-00-00 00:00:00
en rigtig fin og lækker opskrift, oksemørbrad er jo altid lækkert. men det er specialt lækkert med en skive sprød luft tørret skinke på toppen. Spinat cremen er også perfekt til denne ret, det hele passer fint sammen.