Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Lys stroganoff med rabarberstykker

Lys stroganoff med rabarberstykker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt

Oprindelsesland : Rusland

RuslandIndsendt :


Lys stroganoff med rabarberstykker, billede 4 Lys stroganoff med rabarberstykker, billede 1 Lys stroganoff med rabarberstykker, billede 2 Lys stroganoff med rabarberstykker, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Kartofler nye
   
600 gram Rabarber renset vægt
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
600 gram Oksemørbrad, afpudset
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
400 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   


Opskrift:

Kartofler koges.

Rabarber i mindre stykker koges letmøre i sukkerlage (vand og sukker).

Kødet skæres i tynde strimler som steges af ved hård varme og krydres. Tages af panden og holdes lun.

Herefter steges strimlet løg og peberfrugt.

Der hældes fløde på. Kog ind til passende konsistens og smag til med salt og peber. Til slut kommes kødet tilbage, det skal kun lige varme kort inden det serveres

Server kødet sammen med de kogte kartofler og de letmøre rabarberstykker.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (8 stemmer)

Opskriften er vist 45241 gange,
og udskrevet 1768 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Eva  -  2007-08-26 19:59:09
En lækker ret men fed, så man kan skifte piskefløden ud med 9% fløde og jævne med lidt maizenamel.