Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Skinkerand med æg og purløg

Skinkerand med æg og purløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Svinekød - Røget skinke

HøjtidPåske

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Skinkerand med æg og purløg, billede 4 Skinkerand med æg og purløg, billede 1 Skinkerand med æg og purløg, billede 2 Skinkerand med æg og purløg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
8 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 bdt. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
8 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
5 dl. Creme fraiche 18 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
200 gram Skinke. røget. kogt
0.5 spsk. Paprika
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   


Opskrift:

Hak de hårdkogte æg groft. Udblød husblasen i koldt vand i ca 5 min. Bland skinke skåret i tern, æg, paprika og purløg i creme fraichen. Smag til med salt og peber.

Tag husblasen op af vandet og smelt den i en mindre gryde. Bland husblasen i cremen.

Fyldes i randforme. Stilles koldt til den stivner ca 2-3 timer. Dyppes i varmt vand i ca 5 sekunder. Vendes ud på et fad og pyntes efter behag.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (37 stemmer)

Opskriften er vist 59903 gange,
og udskrevet 1168 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu