Skinkerand med æg og purløg

Skinkerand med æg og purløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Svinekød - Røget skinke

HøjtidPåske

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red:

Skinkerand med æg og purløg, billede 4 Skinkerand med æg og purløg, billede 1 Skinkerand med æg og purløg, billede 2 Skinkerand med æg og purløg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
8 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 bdt. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
8 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
5 dl. Cremefraiche 18% 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
200 gram Skinke. røget. kogt
0.5 spsk. Paprika
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Hak de hårdkogte æg groft. Udblød husblasen i koldt vand i ca 5 min. Bland skinke skåret i tern, æg, paprika og purløg i creme fraichen. Smag til med salt og peber.

Tag husblasen op af vandet og smelt den i en mindre gryde. Bland husblasen i cremen.

Fyldes i randforme. Stilles koldt til den stivner ca 2-3 timer. Dyppes i varmt vand i ca 5 sekunder. Vendes ud på et fad og pyntes efter behag.


karakterer:
Opskriften er vist 64834 gange,
og udskrevet 1214 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (37 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 9285 (2210 kcal)
KJ pr. Pers. 1160 (276 kcal)
Vægt ialt 1373 gram
Vægt pr. Pers. 171 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 675 KJ (160 kcal)
Protein 9.8 gram
Fedt 12.9 gram
Kulhydrat 1.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu