Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Påskeæg-på-æg

Påskeæg-på-æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Højtid: Påske

Oprindelsesland : Danmark - Dansk - Danske

Danmark - Dansk - DanskeIndsendt :


Påskeæg-på-æg, billede 4 Påskeæg-på-æg, billede 1 Påskeæg-på-æg, billede 2 Påskeæg-på-æg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 spsk.fedtfattig kvark eller creme-fraiche
2 hårdkogte æg
1 lille æble skrællet og skåret i tern
1 tsk.sød chili sauce
 Salt
 peber
 
 franskbrød eller toastbrød
 
 Røget laks i tynde skiver
 Lakserogn eller rød stenbidderrogn
 
 


Opskrift:

De hårdkogte æg skæres i tern og blandes i creme fraichen, det findelte æble tilsættes. Der smages til med chili sauce, salt og peber.

Skiver af franskbrød ristes, lakseskiver lægges på, ovenpå lægges ægge-æble- salaten. En teskefuld lakserogn placeres på toppen. Der pyntes med lidt grønt, f.eks. brøndkarse




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (36 stemmer)

Opskriften er vist 64391 gange,
og udskrevet 1929 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2014-11-16 13:02:52
En ganske udmærket bette mad ;-)