Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Påskeæg på æg

Påskeæg på æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

HøjtidPåske

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Påskeæg på æg, billede 4 Påskeæg på æg, billede 1 Påskeæg på æg, billede 2 Påskeæg på æg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 spsk.creme fraiche 9%
2 hårdkogte æg
1 lille æble skrællet og skåret i tern
1 tsk.sød chili sauce
 Salt
 peber
 
3 toastbrød
 
200 koldrøget laks i tynde skiver
 Lakserogn eller rød stenbidderrogn
 
 Pynt:
 Karse
 salatblade
 


Opskrift:

De hårdkogte æg skæres i tern og blandes i creme fraichen, det findelte æble tilsættes. Der smages til med chili sauce, salt og peber.

Skiver af toastbrød ristes, lakseskiver lægges på, ovenpå lægges ægge-æble- salaten. En teskefuld lakserogn placeres på toppen. Der pyntes med lidt grønt, f.eks. brøndkarse




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (36 stemmer)

Opskriften er vist 69888 gange,
og udskrevet 2091 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2014-11-16 13:02:52
En ganske udmærket bette mad ;-)