lille æble skrællet og skåret i tern 1 lille æble skrællet og skåret i tern
1
tsk.
sød chili sauce 1 tsk. sød chili sauce
Salt Salt
peber peber
3
toastbrød3 toastbrød
200
koldrøget laks i tynde skiver 200 koldrøget laks i tynde skiver
Lakserogn eller rød stenbidderrogn Lakserogn eller rød stenbidderrogn
Pynt: Pynt:
Karse Karse
salatblade salatblade
Opskrift:
De hårdkogte æg skæres i tern og blandes i creme fraichen, det findelte æble tilsættes. Der smages til med chili sauce, salt og peber.
Skiver af toastbrød ristes, lakseskiver lægges på, ovenpå lægges ægge-æble- salaten. En teskefuld lakserogn placeres på toppen. Der pyntes med lidt grønt, f.eks. brøndkarse
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.4
(36 stemmer)
Opskriften er vist 72576 gange, og udskrevet 2185 gange.
Kommentarer
- 2014-11-16 13:02:52 En ganske udmærket bette mad ;-)
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider