Pinsehovedret

Stegte ål
Stegte ål
Finnerne klippes af de flåede ål, og de skæres i passende stykker. Herefter vendes de i rugmel og krydres med salt og peber. 50 gram smør smeltes på panden Ålene steges heri til de er lysebrune...
Se mere her
Laks i ovn
Laks i ovn
Læg laksen med den mørke side nedad i et smurt ildfast fad. Fordel smør, citronskiver og dild over fisken. Hæld hvidvin over. Dæk fadet med alufolie. Sæt fadet i ovnen ca. 25 minutter ved 220 grader C alm. ovn...
Se mere her
Barbecuelaks med lun kartoffelsalat
Barbecuelaks med lun kartoffelsalat
Kog alle dele til marinaden sammen i en lille gryde, og lad det blive koldt. Rist baconen sprød, og læg det på køkkenrulle. Læg laksestykkerne i et smurt ovnfast fad med lidt afstand imellem. Fordel marinaden på stykkerne...
Se mere her
Butterdejspakker med laks og spinat
Butterdejspakker med laks og spinat
Rul butterdejen ud på køkkenbordet og skær den i firkanter. Kom lidt af fisken på, derefter lidt spinat og til sidst lidt af creme fraiche-blandingen på toppen. Luk pakkerne, så de er helt tætte. Bages på bagepapir ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 5-10 min eller til de er gyldne...
Se mere her
Se flere af Pinsens opskrifter her