Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Nytårskransekage

Kransekage Kransekage

Marcipan, flormelis og æggehvide æltes godt sammen. Dejen skal være fast og ensartet. Rul dejen til stænger ca. 2 cm tykke som skæres i stykker på 8 cm. 12 cm. 16 cm.o.s.v. Form stængerne til kranse og bag dem i ovnen ved 225 grader C...

Se mere her

Kransekagekonfekt - Petits Fours Kransekagekonfekt - Petits Fours

Rør æggehvider og sukker sammen til en grød. Tilsæt marcipanen og ælt dejen godt igennem. Kom massen i en sprøjtepose med stjernetyld og sprøjt massen ud i toppe på en bageplade med bagepapir...

Se mere her

Kransekagestænger med nougatfyld Kransekagestænger med nougatfyld

Ælt marcipan og flormelis godt sammen. Pisk æggehviden let sammen og ælt den i lidt ad gangen. Dejen skal være blød, men ikke klistret. Læg evt. kransekagemassen i køleskabet en times tid, så er den lettere at arbejde med...

Se mere her

Nytårets opskrifter
Se flere af nytårets opskrifter her