Nytårskransekage

Kransekage
Kransekagemasse: Sukker og æggehvide røres sammen og stilles til side ca. 1 time, dette gøres for at opløse sukkeret så at kransekagestykkerne ikke knaser. Alternativt kan der bruges flormelis i stedet for sukker. Sukkermassen æltes...
Se mere her
Kransekagetop opskrift (hjemmelavet)
Marcipan, flormelis og æggehvide æltes godt sammen. Dejen skal være fast og ensartet. Rul dejen til stænger ca. 2 cm tykke som skæres i stykker på 8 cm. 12 cm. 16 cm.o.s.v. Form stængerne til kranse og bag dem i ovnen ved 225 grader C...
Se mere her
Kransekagekonfekt - Petits Fours
Rør æggehvider og sukker sammen til en grød. Tilsæt marcipanen og ælt dejen godt igennem. Kom massen i en sprøjtepose med stjernetyld og sprøjt massen ud i toppe på en bageplade med bagepapir...
Se mere her
Kransekage med nougatfyld
Ælt marcipan og flormelis godt sammen. Pisk æggehviden let sammen og ælt den i lidt ad gangen. Dejen skal være blød, men ikke klistret. Læg evt. kransekagemassen i køleskabet en times tid, så er den lettere at arbejde med...
Se mere her
Se flere af nytårets opskrifter her