Kransekagekonfekt
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Bente Indsendt : Red: |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Ælt marcipanmassen godt med flormelis og tilsæt æggehviderne (stk. ikke bæger) lidt ad gangen. Bearbejd massen kraftigt ved at ælte på bordplade eller i en morter. Massen skal være sej og smidig og ikke blødere, end at den kan kommes i en sprøjtetut/ bagepapir formet som et stort kræmmerhus med klippede stjerneklip/savtakker i spidsen.
Bagepladen beklædes med bagepapir, og massen i sprøjteposen sættes som små toppe på pladen. Toppen pyntes med bær, hhv. nødder. Bages 6-7 min. ved 200 grader C. alm. ovn midt i. Overfladen skal være lysebrun og stivnet på overfladen men bløde indeni. De afkølede kager dyppes i bunden med overtrækschokolade. |
|
Opskriften er vist 111175 gange,
og udskrevet 2703 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2011-01-03 08:08:49 Vi brugte alm. ovn, og her skulle de have 12 minutter, sæt evt. en ekstra plade under. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne