Kransekagekonfekt

Kransekagekonfekt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 20 stk.
KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt af : Bente

Indsendt :      Red:

Kransekagekonfekt, billede 4 Kransekagekonfekt, billede 1 Kransekagekonfekt, billede 2 Kransekagekonfekt, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 gram Ren rå marcipan
200 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
2 Æggehvide 1 æggehvide ca 30 gram
   
  Pynt:
Cocktailbær, syltet 1 tsk. vejer 3.2 gram
1 spsk. vejer 9.7 gram
1 dl. vejer ca. 65 gram
Hasselnødder 1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram
Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Ælt marcipanmassen godt med flormelis og tilsæt æggehviderne (stk. ikke bæger) lidt ad gangen. Bearbejd massen kraftigt ved at ælte på bordplade eller i en morter. Massen skal være sej og smidig og ikke blødere, end at den kan kommes i en sprøjtetut/ bagepapir formet som et stort kræmmerhus med klippede stjerneklip/savtakker i spidsen.

Bagepladen beklædes med bagepapir, og massen i sprøjteposen sættes som små toppe på pladen.

Toppen pyntes med bær, hhv. nødder. Bages 6-7 min. ved 200 grader C. alm. ovn midt i. Overfladen skal være lysebrun og stivnet på overfladen men bløde indeni.

De afkølede kager dyppes i bunden med overtrækschokolade.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kransekagekonfekt

karakterer:
Opskriften er vist 109190 gange,
og udskrevet 2684 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 8510 (2026 kcal)
KJ pr. stk. 425 (101 kcal)
Vægt ialt 510 gram
Vægt pr. stk. 25 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1668 KJ (397 kcal)
Protein 6.7 gram
Fedt 13.0 gram
Kulhydrat 64.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Per  -  2011-01-03 08:08:49
Vi brugte alm. ovn, og her skulle de have 12 minutter, sæt evt. en ekstra plade under.