Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Julens populære bagværk (glutenfri)


Småkager

Vaniljekranse glutenfri Vaniljekranse glutenfri

Kartoffelmel, majsmel (fin den gule ikke majsstivelse), vanillesukker og bagepulver blandes godt sammen. Margarinen skæres i små stykker og tilsættes melet. Sukker og æg røres til æggesnaps og æltes i melet. Dejen lægges i køleskab mindst natten over...

Se mere her

Jødekager glutenfri

Dejen røres med maskine. Mandlerne smuttes og hakkes fint. Citronskal rives fint. Sukker og smør kommes i røreskålen og røres hvidt. Æg røres i. Melsorterne, bagepulver, kardemomme, mandler og citronskal blandes i, og dejen røres i 10 minutter...

Se mere her

Klejner glutenfri Klejner glutenfri

Dejen røres på maskine. Sukker og æg piskes stift og citronskal og cognac røres ind i æggemassen. Resten af ingredienserne tilsættes. Dejen røres i 10 minutter og stilles koldt til næste dag...

Se mere her

Pebernødder glutenfri

Dejen røres med maskine. Smør, æg og brun farin kommes i skålen og røres godt indtil farinen er opløst. Melsorterne vejes og blandes med krydderier og kommes så i røreskålen og røres i min. 10 min. Dejen stilles til afkøling i 30 min...

Se mere her




Se flere af julens opskrifter her