Populære opskrifter med hornfisk

Stegt hornfisk med persillesauce
Hornfiskene deles i 3-4 stykker som krydres med salt og peber, vendes i mel og steges på en pande i smør 3-4 minutter på hver side ved ret god varme. Persillesauce: Smøret smeltes i en gryde, meltet tilsættes og røres godt sammen,...
Se mere her
Grillet hornfisk
Start udegrillen mindst 20 minutter før den skal bruges, den skal nå at danne et tæt, hvidt glødelag uden flammer. Flammer svider fisken uden at stege den. Eller tænd ovnens grill og sæt den på 250 grader C. Gør hornfiskene i stand,...
Se mere her
Hornfisk i ovn
Sæt ovnen på 200 grader C. alm. ovn. Skrab hornfiskene og klip finnerne af. Udben evt. hornfiskene, skyl fiskene hurtigt i koldt vand og tør dem. Skær dem i ca 8 cm lange stykker og drys dem med salt og peber. Pisk et æg sammen, sæt...
Se mere her
Hornfisk i gele
Fisken rengøres, skæres i portionsstykker, rulles og bindes med bomuldstråd eller holdes sammen med en tandstikker. Fyld vand vineddike, salt, laurbærblade og peberkorn i en gryde og læg hornfisken i den kolde lage. Varm lagen op og skum...
Se mere her
Rilette af hornfisk
Mayonnaise: Ingredienser og køkkengrej skal have stuetemperatur. Slå æggeblommen ud i en skål, rør dijonsennep, limesaft og lidt salt i. Pisk olivenolie i, først meget lidt ad gangen, så resten, til der dannes mayonnaise...
Se mere her