Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Stegt hornfisk med persillesauce

Stegt hornfisk med persillesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Stegt hornfisk med persillesauce, billede 4 Stegt hornfisk med persillesauce, billede 1 Stegt hornfisk med persillesauce, billede 2 Stegt hornfisk med persillesauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Hornfiskefiletter
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Persillesauce:
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1.5 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

5 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1000 gram Kartofler nye
1 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
   
Opskrift:
Hornfiskene deles i 3-4 stykker som krydres med salt og peber, vendes i mel og steges på en pande i smør 3-4 minutter på hver side ved ret god varme.


Persillesauce:
Smøret smeltes i en gryde, meltet tilsættes og røres godt sammen, mælken røres i lidt efter lidt til saucen har passende konsistens og koges godt igennem.

Persillen ribbes og skylles grundigt, rystes fri for det værste vand og hakkes groft. Den hakkede persille tilsættes saucen, og saucen smages til med salt og peber.


Hornfisken serveres med nye kartofler, persillesauce og citronbåde.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (16 stemmer)

Opskriften er vist 126996 gange,
og udskrevet 1400 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 9360 (2228 kcal)
KJ pr. Pers. 2340 (557 kcal)
Vægt ialt 2363 gram
Vægt pr. Pers. 590 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 396 KJ (94 kcal)
Protein 7.2 gram
Fedt 3.4 gram
Kulhydrat 9.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Shc  -  2019-05-08 13:33:35
Den eneste måde at lave stegt hornfisk.