Medister med stuvede ærter og gulerødder

Medister med stuvede ærter og gulerødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Medisterpølse

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :      Red :
Medister med stuvede ærter og gulerødder, billede 4 Medister med stuvede ærter og gulerødder, billede 1 Medister med stuvede ærter og gulerødder, billede 2 Medister med stuvede ærter og gulerødder, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Medisterpølse, rå 17 % fedt
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Stuvning:
700 gram Ærter og gulerødder i tern 50/50, frost
6 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
25 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Opskrift:
Steg den rå medister på pande i smør, ca. 6 min på hver side, sluk for varmen og lade den trække indtil servering.


Stuvning:
Kog grønsagerne i velsaltet vand, ca 10 minutter. Rør fedtstof og mel sammen. Rør smørbolle i grønsagerne og rør til den er opløst. Tilsæt hakket persille, gem lidt til pynt. Kog stuvningen 5 minutter. Smag til med salt. Drys persille over. Server stuvningen med nye kartofler.

Tips:

Tilsæt evt. en dåse asparges pr. 4, væden bruges i stedet for vand, og aspargesene tilsættes lige inden servering, skal blot varmes med.





karakterer:
Opskriften er vist 28115 gange,
og udskrevet 521 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 10422 (2481 kcal)
KJ pr. Pers. 2605 (620 kcal)
Vægt ialt 2174 gram
Vægt pr. Pers. 543 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 479 KJ (114 kcal)
Protein 5.8 gram
Fedt 8.4 gram
Kulhydrat 4.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu