Medister med stuvede ærter og gulerødder næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Medisterpølse, rå 17 % fedt
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Stuvning:
700 gram Ærter og gulerødder i tern 50/50, frost
6 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
25 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Energi:
KJ total 10422 (2481 kcal)
KJ pr. Pers. 2605 (620 kcal)
Vægt ialt 2174 gram
Vægt pr. Pers. 543 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 479 KJ (114 kcal)
Protein 5.8 gram
Fedt 8.4 gram
Kulhydrat 4.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)