Kommentarer
- 2019-09-19 16:21:23 Ja super nem og god basis opskrift
5 peperkork og 2 lauerbærblade (bay leafe)s er for lidt
Prøv en saltet fond eller bouillon til erstatning for salt
Eksperimenter med persillerod, knoldselleri og andre rodfrugter
Torben - 2016-08-08 11:34:04 kanonopskrift men jeg putter først salt i til sidst så kartoflerne bedre kan koge ud (putter jo heller ikke salt i kartoflerne til mos) men fantastisk smag
Christina - 2012-02-05 18:48:14 Jeg bruger altid kalvekød, det er super godt :-)
omme - 2011-04-05 18:03:12 Hele molivitten kommes i en trygkoger og ca. 40 min har du den dejligste skipperlapskovs ! det bliver ikke nemmere eller bedre.
vips - 2010-03-09 18:02:28 Jeg laver skipperlapskovs med både oksekød og lammekød i små terninger. Tilsetter også gulerødder og litt selleri i små terninger samt purre i tynde ringe. Dette giver en utrolig god smag.
fjotte - 2009-09-29 14:34:03 jeg er vokset op med skinketern i. det smager mums
Kjeld Hyldeqvist - 2008-11-29 13:03:54 Vi bruger også en smule(1kg.)til at blande i retten. Det giver en endnu bedre smag. Desuden bruger vi også et½ kg mere oksekød.
Ebbe - 2007-12-03 10:30:34 Kog kødet hurtigt op slå vandet fra skyll kødet i koldt vand og sæt det ovet at koge igen med løg og krydderrierne
Lone - 0000-00-00 00:00:00 1 KG oksebov er for lidt 1½ kg er passende
claus - 0000-00-00 00:00:00 det er en fordel at vente med saltet tilsidst.kartoflerne koger bedre ud uden salt
claus - 0000-00-00 00:00:00 vent med løgene til du har skummet
|