Kommentarer
Marian - 2021-01-28 16:27:59 Skøn og børnevenlig ret, vi har ofte lavet den med hakket oksekød, det skal ikke koge så længe. Lidt bacon runder smagen af og der spises MANGE rødbeder til 😊.
Finthakket porrer kan erstatte purløg.
allan - 2020-12-06 16:55:40 det er en super fantastik ret. ga den også en boullion terning. smed dog køk og løg i gryden og brunede det af. tilsat vand og koger det. mens det bliver skummet af lidt efter lidt. mindre opvask. men mere arbejde. fantastiske spise. go jul
Birgit Joan Jensen - 2019-10-17 14:40:35 Der skal selvfølgelig salt i , men jeg kommer det først i når det altsammen er mørt, ellers koger kartoflerne ikke så nem ud.
Kokken - 2019-09-27 10:41:45 Skipper labskovs laves med sprængt kød, ellers hedder det labskovs....bare en lille vigtig detalje ;-)
Susanne Dahl Lassen - 2017-11-22 16:33:56 Ja det ser rigtig lækkert ud. Så tak for opskriften.
Bryggeren - 2017-05-10 15:24:27 Super lækker Mad som er ved at gå i glemmebogen , Desværre ..
Jeg har lige lavet en stor Potion ,, får Gæster i Morgen og deres ønske var Skipperlabskovs på den gamle måde Mormor mad .. Smiler .
Hilsen Bryggeren på Møn .
jette - 2016-11-28 15:08:10 det er den nemmes ret at lave så mine nabor har indvertert sig selv til denne ret
Annu - 2016-03-25 22:01:51 Salt og oksebouillon gør retten fantastisk 👍🏿
Annegrete Krings - 2016-02-27 17:06:18 Klassisk ret som vist ikke kan blive bedre end denne. Skylder dog lige at sige at jeg tilsatte ogsaa salt og en enkelt okse-boullion terning af bedste kvaliet.
- 2016-01-17 15:29:23 Yndlingsret. Jeg skærer ternene i ca. 2x2 cm. I alt giver det ca. En kogetid på 2 timer, men så er det også mørt så det smelter på tungen. Tilsætter salt i kogevandet samt en lille gulerod og en spids af bladselleri (tages op et 30 min.)
|