gulerødder i skrå skiver6 gulerødder i skrå skiver
2
appelsiner skåret i fileter2 appelsiner skåret i fileter
salt salt
Opskrift:
Kom kødet i en stor gryde med kogende vand og lad det koge 18-20 min. Dup kødet tørt med køkkenrulle og brun det ca. 5 min. på en pande. Krydr med salt og peber og lad kødet hvile tildækket i 20 min.
Kom eddike og portvin på panden og lad det koge ind til det halve. Tilsæt appelsinsaft, æble og fond, og lad det koge i ca. 5 min. Smag til med salt og peber.
Sauter rødløg, chili, citrongræs og gulerødder i olie i ca. 8 min. ved jævn varme. Kom appelsinfileterne ved, varm igennem og smag til med salt.
Skær kødet i skiver: Kig på fileten og skær kødet i tynde skiver ved at skære på skrå på tværs af muskeltrådene. Anret kødet sammen med grønsagssaute, risnudler kogt i bouillon tilsat gurkemeje og portvinssauce.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.3
(18 stemmer)
Opskriften er vist 75822 gange, og udskrevet 997 gange.
Kommentarer
- 2010-08-12 20:43:11 Det er nemlig rigtigt! Det er bedst at koge den...ligesom med roastbeef. den bliver meget mere saftig på den måde :-)
Per - 2010-03-13 23:02:47 Ved ikke hvad det vanvittige er, det er ca. samme måde som slagteren tilbereder roastbeef, blot i omvent rækkefølge.
Jeg vil tro at du har læst det som om at kødet skal koges mørt.
- 2009-11-16 19:56:02 Det er fuldstændig vanvittigt at koge kødet.Det er fint kød,og kan næsten spises råt,og behøver meget kort stegning.
Dårlig opskrift.Tris at I har sensor på.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider