Madeirasovs

Madeirasovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Vinsaucer

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Madeire

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :
Madeirasovs, billede 4 Madeirasovs, billede 1 Madeirasovs, billede 2 Madeirasovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
25 g.smør
1 spsk.hvedemel
 
2 dl.suppe fra kylling, kalv eller okse
0.5 dl.fløde
 
 salt
 hvid peber
 
1 dl.madeira
 evt. lidt kulør
 
Opskrift:
Smør smeltes på pande eller i gryde, melet tilsættes og røres i smørret.

Suppe og fløde tilsættes under omrøring og koges op.

Smag evt. til med salt og peber og tilsæt madeira efter smag.

Tips:

Pas på med salt fra suppen.


karakterer:
Opskriften er vist 30131 gange,
og udskrevet 305 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu