Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Madeirasovs

Madeirasovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Vinsaucer

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Madeire

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :


Madeirasovs, billede 4 Madeirasovs, billede 1 Madeirasovs, billede 2 Madeirasovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
25 g.smør
1 spsk.hvedemel
 
2 dl.suppe fra kylling, kalv eller okse
0.5 dl.fløde
 
 salt
 hvid peber
 
1 dl.madeira
 evt. lidt kulør
 


Opskrift:

Smør smeltes på pande eller i gryde, melet tilsættes og røres i smørret.

Suppe og fløde tilsættes under omrøring og koges op.

Smag evt. til med salt og peber og tilsæt madeira efter smag.

Tips:

Pas på med salt fra suppen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (10 stemmer)

Opskriften er vist 23649 gange,
og udskrevet 239 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu