Madeirasovs
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Madeire Kilde : Bjørn Kok Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smør smeltes på pande eller i gryde, melet tilsættes og røres i smørret.
Suppe og fløde tilsættes under omrøring og koges op. Smag evt. til med salt og peber og tilsæt madeira efter smag. Tips: Pas på med salt fra suppen. |
|
Opskriften er vist 30131 gange,
og udskrevet 305 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne