Indbagte koteletter

Indbagte koteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Indbagte koteletter, billede 4 Indbagte koteletter, billede 1 Indbagte koteletter, billede 2 Indbagte koteletter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Svinekoteletter 1 svinekotelet vejer ca. 125 gram.
4 Butterdej, Plade 1 pakke butterdejsplader vejer 450 gram og indeholder 6 plader
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
300 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 spsk. Balsamicoeddike, mørk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Grøn pebersovs:
10 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Syltede grønne peberkorn
1 dl. Hvidvin, tør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Bouillonterning 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Kartoffelbåde:
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
0.5 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Græsk grillkrydderi
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Brun koteletterne, og læg dem på en tallerken, kryder med salt og peber.

Champignonerne renses og champignon og løg hakkes.
Svits løg og champignon til de ikke smider mere væde på samme pande som koteletterne, tilsæt balsamico Lad løg og champignon køle lidt af.


Rul butterdejen ud. Fordel løg og champignon på hver plade og læg en kotelet over. Pak dem sammen, vend pakkerne så samlingen vender venad.

Pensles med æg. Bages i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 30 minutter.


Grøn pebersovs:
Peberkornene sauteres i en gryde i smørret. Tilsæt hvidvin og kog den lidt ned. tilsæt fløde og bouillonterning og smag til med salt. Saucen kan blendes hvis du ønsker mere smag af peberkornene.


Kartoffelbåde i ovn:
Kartoflerne skrælles og skæres i kvarte, vendes med olivenolie, græsk krydderi, salt og peber. Steges i ovnen ved 200 grader C alm. ovn i 45-60 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 149213 gange,
og udskrevet 11874 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (105 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 17040 (4057 kcal)
KJ pr. Pers. 4260 (1014 kcal)
Vægt ialt 2680 gram
Vægt pr. Pers. 670 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 635 KJ (151 kcal)
Protein 5.8 gram
Fedt 8.6 gram
Kulhydrat 12.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-02-18 22:45:07
Den skal helt sikkert prøves

  -   2017-06-27 19:45:35
2017-04 Super opskrift.

  -   2013-04-21 15:39:12
Det lyder rigtig spændene

  -   2012-02-09 16:32:07
hvor køber man Græsk krydderi og hvad mærke, er det måske knoor jeg vil lave retten til mine gæster på 10 personer.

  -   2010-07-01 13:27:24
pepersovsen behøver man ikke man kan bare lægge noget ost i evt. mozzerella

  -   2009-01-21 12:42:56
Det var nogle utrolig møre, saftige og smagfulde koteletter, der blev ud af denne ret, som kun kan anbefales.

  -   2008-12-27 16:36:51
Ikke så heldig en opskrift. Tørre koteletter. Smagløst. Karakter: 1

  -   2008-09-11 18:54:15
super god opskrift... dog ikke så meget begejstring fra ungerne.

  -   2008-03-03 14:56:42
Jeg lagde også en lille smule pikantost inden i samt champignoner, det var super godt! Min mand var meget begejstret....! Kan varmt anbefales til fest el. hverdag. Også en god ret fordi man nemt kan forberede måltiden på forhånd.

  -   2007-03-23 12:13:26
Kog panden af efter løg og champignons (lad evt. en lille rest af begge dele tilbage) og tilsæt en bouillonterning (maggiterning), - det vil helt sikkert være fint, - jævn med lidt majsstivelse om nødvendigt

  -   2007-02-19 00:52:50
champignonsovs er også fin til

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg plejer at lægge en god skefuld pikant ost inden i pakken. Smager forrygende ;)

  -   2005-01-01 01:01:01
Kanon-go´ret! Hvis børnene ikke kan li´champignonner og løg, så prøv med porre og revet ost. Det er også lækkert, og ungerne elsker det!!!

  -   2005-01-01 01:01:01
Det var bare en super ret, jeg serverede den for mine gæster i dag, det var lige før jeg skulle ha´ lavet dobbelt portion. Den er også dejlig nem at lave, og så kan den laves i forvejen, så det kun er at stille "pakkerne" i ovnen. super super