Kartoffelbåde i ovn
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : Henrik Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Krydderierne blandes i olivenolien inden kartoflerne klargøres, så finthakket hvidløg efter behag
og krydderi kan afgive noget smag til olien.
Skræl kartoflerne og skær dem i både. Læg kartoffelbådene i en stor frysepose eller lignende, og ryst den så olie og krydderi fordeler sig på alle kartoffelbådene. Lad kartoffelbådene trække smag i posen. Klargør en ovn på 200 grader C. alm. ovn. Fordel kartoffelbådene på en bradepande med bagepapir og sæt den i den forvarmede ovn i ca. 45-60 minutter. Når kartoflerne har den ønskede kulør, serveres de som tilbehør til oksekød eller lignende. |
|
Opskriften er vist 258422 gange,
og udskrevet 2502 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (55 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2023-10-20 15:35:12 Kan man bruge 2 bradepande i oven på en gang Flemming Nielsen - 2021-02-09 10:17:33 Læg dem i vand først - 10 - 15 min. stivelse trækkes ud. Dup dem godt af med viskestykke, og du får sprøde både. god - 2015-09-14 09:05:35 god kartoffelbåde xD fra din beundrer Peter - 2013-02-16 19:40:15 Jeg har benyttet opskriften to gange og resultatet har været perfekt begge gange. Jeg havde ingen paprika men benyttede oregano og chili med held. Susanne - 2009-11-18 20:11:26 Lækkert. Men prøv også med timian og en anelse chili Tittina - 2009-09-18 11:31:55 Rigtig god opskrift.Lad kartofflerne vile i posen 20 min. i køleskab. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne