Indbagte koteletter næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
4 Svinekoteletter 1 svinekotelet vejer ca. 125 gram.
4 Butterdej, Plade 1 pakke butterdejsplader vejer 450 gram og indeholder 6 plader
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
300 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 spsk. Balsamico, mørk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Grøn pebersovs:
10 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Syltede grønne peberkorn
1 dl. Hvidvin. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Bouillonterning 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Ovnbagte kartofler:
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
0.5 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Græsk grillkrydderi
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 17040 (4057 kcal)
KJ pr. Pers. 4260 (1014 kcal)
Vægt ialt 2680 gram
Vægt pr. Pers. 670 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 635 KJ (151 kcal)
Protein 5.8 gram
Fedt 8.6 gram
Kulhydrat 12.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)