Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Citronstegt kalkunschnitzel med champignonsalat

Citronstegt kalkunschnitzel med champignonsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Citronstegt kalkunschnitzel med champignonsalat, billede 4 Citronstegt kalkunschnitzel med champignonsalat, billede 1 Citronstegt kalkunschnitzel med champignonsalat, billede 2 Citronstegt kalkunschnitzel med champignonsalat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
   
  Dressing:
2 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Hvidvinseddike 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
  blandede krydderurter efter behag
   
600 gram Kalkunschnitzel
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   


Opskrift:

Rens champignonerne og snit dem i skiver. Det gøres nemt ved hjælp af en æggedeler!

Skyl dine krydderurter og blend dem sammen med olie, eddike, sennep og salt og peber. Dressingen skal være ret tyk og helt grøn.
Vend den sammen med de skivede champignoner.

Steg schnitzlerne i lidt olivenolie på en god pande. De skal have ca. 5 minutter i alt. Midt under stegetiden presser du saften af en halv citron ud over kødet. Den anden halve skærer du i skiver og steger ved siden af kødet. Drys med salt og peber.

Retten serveres evt. med pasta, vendt med smør og friskkværnet peber.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 28927 gange,
og udskrevet 1473 gange.


Energi:
KJ total 10165 (2420 kcal)
KJ pr. Pers. 2541 (605 kcal)
Vægt ialt 1327 gram
Vægt pr. Pers. 331 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 766 KJ (182 kcal)
Protein 11.0 gram
Fedt 14.9 gram
Kulhydrat 2.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

os  -  2007-07-12 16:54:28
synes ikke kødet smager af noget som helst. Puttede derfor hvidløg, chili etc. i. Det hjalp..... Salaten er super, men har gavn af at trække et par timer før servering