Citronstegt kalkunschnitzel med champignonsalat næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
400 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
   
  Dressing:
2 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Hvidvinseddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
  blandede krydderurter efter behag
   
600 gram Kalkunschnitzel
Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 10165 (2420 kcal)
KJ pr. Pers. 2541 (605 kcal)
Vægt ialt 1327 gram
Vægt pr. Pers. 331 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 766 KJ (182 kcal)
Protein 11.0 gram
Fedt 14.9 gram
Kulhydrat 2.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)