Kalkun-saltimbocca med salviesmør

Kalkun-saltimbocca med salviesmør, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 kalkunschnitzler
2 skiverparmaskinke
 lidt Salvie, frisk eller basilikum
 salt
 peber
 olivenolie, til stegning
1 pk.frisk pasta, fx ravioli
25-50 g.smør
1 fedhvidløg
½ bdt.Salvie, frisk
 salt
 rigelig friskkværnet peber
 
Opskrift:
Kalkunschnitzlerne lægges på et stort skærebræt og bankes flade med en kødhammer eller med håndroden. Det gør ikke så meget, hvis der går lidt hul på dem. Pak hver schnitzel sammen om en skive parmaskinke og et par friske salvieblade. Hold dem sammen med en tandstikker eller en kødnål.

Pakkerne steges gyldne i olivenolie, ca. 15 minutter i alt. Drys med salt og peber.

Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Smelt smørret i en lille gryde sammen med en del friske salvieblade og et fed presset hvidløg. Det må gerne koge lidt, så smørret tager smag af krydderierne. Hæld denne blanding over den nykogte pasta og kværn rigeligt peber henover. Pynt evt. med lidt kæmpekapers. Retten serveres med citron og friskrevet parmesan.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Saltimbocca

karakterer:
Opskriften er vist 12049 gange,
og udskrevet 234 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu