Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalkun-saltimbocca med salviesmør

Kalkun-saltimbocca med salviesmør, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :




Ingredienser:
2 kalkunschnitzler
2 skiverparmaskinke
 lidt frisk salvie eller basilikum
 salt
 peber
 olivenolie, til stegning
1 pk.frisk pasta, fx ravioli
25-50 g.smør
1 fedhvidløg
½ bdt.friske salvieblade
 salt og rigelig friskkværnet peber
 


Opskrift:

Kalkunschnitzlerne lægges på et stort skærebrædt og bankes flade med en kødhammer eller med håndroden. Det gør ikke så meget, hvis der går lidt hul på dem. Pak hver schnitzel sammen om en skive parmaskinke og et par friske salvieblade. Hold dem sammen med en tandstikker eller en kødnål. Pakkerne steges gyldne i olivenolie, ca. 15 minutter i alt. Drys med salt og peber. Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Smelt smørret i en lille gryde sammen med en del friske salvieblade og et fed presset hvidløg. Det må gerne koge lidt, så smørret tager smag af krydderierne. Hæld denne blanding over den nykogte pasta og kværn rigeligt peber henover. Pynt evt. med lidt kæmpekapers. Retten serveres med citron og friskrevet parmesan.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Saltimbocca



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9755 gange,
og udskrevet 196 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu