Rør flødeost med knuste kartoffelchips og friskklippet dild.
Brun kalkunschnitzlerne kort i olie på panden. Drys dem med salt og peber og læg dem i et ildfast fad. Fordel ostemassen ligeligt på schnitzlerne og stil dem i en 220 grader C. alm. ovn til overfladen er gylden, ca. 15 minutter.
Ærtepure:
Kog ærter og kvarte skalotteløg i saltet vand i ca. 8 minutter. Blend dem med en stavblender eller brug foodprocessoren. Tilsæt lidt af kogevandet mens der blendes, men pas på, at pureen ikke bliver for flydende. Pureen varmes igennem i gryden og røres med flødeost og en del friskkværnet peber. Tjek, om der skal tilsættes mere salt.
Pureen serveres til schnitzlerne sammen med f.eks. kogte kartofler, vendt med dildkviste.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.1
(8 stemmer)
Opskriften er vist 41761 gange, og udskrevet 2872 gange.
Energi:
KJ total 7071 (1683 kcal)
KJ pr. Pers. 1767 (420 kcal)
Vægt ialt 1350 gram
Vægt pr. Pers. 337 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 523 KJ (124 kcal) Protein 12.7 gram Fedt 6.3 gram Kulhydrat 5.0 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Anita - 2013-03-21 18:20:34 2013-01 Rigtig god opskrift. bruget flødeost med urte til kalkunen, og kom lidt hvidløg i ærtepureen. Brugte lidt persille til kartoflerne.
- 2012-03-02 12:44:02 super lækker opskrift.Sådan en der ikke kan fejle. Gæsterne var begejstrede og jeg skal lave den igen. Brugte krydderost istedet for flødeost, det var ok.
inge - 2011-07-19 08:07:28 Smager rigtig godt og er samtidig meget "dekorativ" - er god som let gæstemad, da det meste kan laves i forvejen.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider