Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalkunschnitzler med sprødt låg og ærtepure

Kalkunschnitzler med sprødt låg og ærtepure, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Kalkunschnitzler med sprødt låg og ærtepure, billede 4 Kalkunschnitzler med sprødt låg og ærtepure, billede 1 Kalkunschnitzler med sprødt låg og ærtepure, billede 2 Kalkunschnitzler med sprødt låg og ærtepure, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Kalkunschnitzel
   
200 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Kartoffelchips. grove
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   
  Pure:
350 gram Grønne ærter. dybfrost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
4 Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
100 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   


Opskrift:

Rør flødeost med knuste kartoffelchips og friskklippet dild.

Brun kalkunschnitzlerne kort i olie på panden. Drys dem med salt og peber og læg dem i et ildfast fad. Fordel ostemassen ligeligt på schnitzlerne og stil dem i en 220 grader C. alm. ovn til overfladen er gylden, ca. 15 minutter.

Ærtepure:
Kog ærter og kvarte skalotteløg i saltet vand i ca. 8 minutter. Blend dem med en stavblender eller brug foodprocessoren. Tilsæt lidt af kogevandet mens der blendes, men pas på, at pureen ikke bliver for flydende. Pureen varmes igennem i gryden og røres med flødeost og en del friskkværnet peber. Tjek, om der skal tilsættes mere salt.

Pureen serveres til schnitzlerne sammen med f.eks. kogte kartofler, vendt med dildkviste.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (8 stemmer)

Opskriften er vist 39258 gange,
og udskrevet 2214 gange.


Energi:
KJ total 7071 (1683 kcal)
KJ pr. Pers. 1767 (420 kcal)
Vægt ialt 1350 gram
Vægt pr. Pers. 337 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 523 KJ (124 kcal)
Protein 12.7 gram
Fedt 6.3 gram
Kulhydrat 4.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Anita  -  2013-03-21 18:20:34
2013-01 Rigtig god opskrift. bruget flødeost med urte til kalkunen, og kom lidt hvidløg i ærtepureen. Brugte lidt persille til kartoflerne.


  -  2012-03-02 12:44:02
super lækker opskrift.Sådan en der ikke kan fejle. Gæsterne var begejstrede og jeg skal lave den igen. Brugte krydderost istedet for flødeost, det var ok.


inge  -  2011-07-19 08:07:28
Smager rigtig godt og er samtidig meget "dekorativ" - er god som let gæstemad, da det meste kan laves i forvejen.