Kalkunschnitzler med sprødt låg og ærtepure næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Kalkunschnitzel
   
200 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Kartoffelchips. grove
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   
  Pure:
350 gram Grønne ærter, frost 1 dl. frosne ærter vejer ca. 50 gram.
4 Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
100 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   
Energi:
KJ total 7071 (1683 kcal)
KJ pr. Pers. 1767 (420 kcal)
Vægt ialt 1350 gram
Vægt pr. Pers. 337 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 523 KJ (124 kcal)
Protein 12.7 gram
Fedt 6.3 gram
Kulhydrat 5.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)