Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kalkunschnitzel i orangesauce

Kalkunschnitzel i orangesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kalkunschnitzel i orangesauce, billede 4 Kalkunschnitzel i orangesauce, billede 1 Kalkunschnitzel i orangesauce, billede 2 Kalkunschnitzel i orangesauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Kalkunschnitzel
10 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
150 gram Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
0.5 Appelsiner 1 appelsin vejer ca. 250 gram med skræl.
2 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Merian tørret
0.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Risole:
1000 gram Kogte kolde kartofler
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Kalkunschnitzelrene steges 1 minut på hver side i margarinen, drysses med salt og peber og tages af panden.

Løgene skæres i tern og svitses på panden. Appelsinen skæres i tynde skiver og svitses med. Bouillon og merian tilsættes og løgblandingen småkoger et par minutter. Saucen jævnes med mælk og majsstivelse og smages til med salt og peber.

Kalkunschnitzelrene lægges ned i saucen og der lægges låg på panden. Retten koger 4-5 minutter til kødet er mørt.

Risole:
kartoflerne vendes i smør på en pande.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (8 stemmer)

Opskriften er vist 62941 gange,
og udskrevet 2728 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 8644 (2058 kcal)
KJ pr. Pers. 2161 (514 kcal)
Vægt ialt 2161 gram
Vægt pr. Pers. 540 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 399 KJ (95 kcal)
Protein 7.2 gram
Fedt 3.1 gram
Kulhydrat 9.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu