Kalkunschnitzelrene steges 1 minut på hver side i margarinen, drysses med salt og peber og tages af panden.
Løgene skæres i tern og svitses på panden. Appelsinen skæres i tynde skiver og svitses med. Bouillon og merian tilsættes og løgblandingen småkoger et par minutter. Saucen jævnes med mælk og majsstivelse og smages til med salt og peber.
Kalkunschnitzelrene lægges ned i saucen og der lægges låg på panden. Retten koger 4-5 minutter til kødet er mørt.
Risole:
kartoflerne vendes i smør på en pande.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.6
(8 stemmer)
Opskriften er vist 63566 gange, og udskrevet 2896 gange.
Energi:
KJ total 8644 (2058 kcal)
KJ pr. Pers. 2161 (514 kcal)
Vægt ialt 2161 gram
Vægt pr. Pers. 540 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 399 KJ (95 kcal) Protein 7.2 gram Fedt 3.1 gram Kulhydrat 9.9 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider