Kalkunschnitzel i orangesauce næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Kalkunschnitzel
10 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
150 gram Skalotteløg 1 mellemstort skalotteløg vejer ca. 25 gram.
0.5 Appelsiner 1 appelsin vejer ca. 250 gram med skræl.
2 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Merian, tørret
0.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 tsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Risole:
1000 gram Kogte kolde kartofler
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 8644 (2058 kcal)
KJ pr. Pers. 2161 (514 kcal)
Vægt ialt 2161 gram
Vægt pr. Pers. 540 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 399 KJ (95 kcal)
Protein 7.2 gram
Fedt 3.1 gram
Kulhydrat 9.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)