Kommentarer
Rikke - 2020-09-22 11:19:33 Den er bare super den her opskrift og sovsen bliver bare så god Hver eneste gang.
Cathrine - 2018-09-29 21:50:32 Lækker opskrift! Har aldrig smagt så lækker forloren hare før :) Tak for opskriften
per - 2015-04-20 18:54:48 Det er også godt med ærter og gulerødder blandet i farsen. Det giver et godt udseende når 'haren' serveres!
Erik Amdi - 2012-03-27 17:51:12 Der bruges aldrig løg i en forloren harre for ikke at tale om en rigtig harre ( men det er selvfølgelig en smags sag) for så kommer den til at smage af frikadeller altså den forlorne.
prøv samme opskrift uden bacon men med svesker og æbler så snakker vi i vores hjem om fororen And. Vi plejer til denne opskrift altså både harre og And at komme 200g mosede kartofler i.
Hans - 2012-03-24 11:14:44 Jeg har altid været vant til hjemmefra, hvor vi spiste en del vildt, at der kom 5-6 knuste enebær i stegeskyen til det "vilde". Det, sammen med selvfølgelig den obligatoriske ribs/rønnebærgele´,giver en helt fantastisk saus.
Linda - 2012-01-10 16:37:27 Hak et glas championer fint , og rør det i farsen .
Jane - 2009-11-30 10:09:58 Jeg fylder altid haren med et lag gullerødder og porrer. Så er den jo også lidt mere sund - og det smager godt.
kirsten - 2008-11-02 14:33:54 jeg vil lægge et par gulerødder og et enkelt løg i braderpanden sammen med væden det giver en god sovs
Heidi - 2007-11-16 14:23:50 Rør fint hakket løg i farsen.
- 0000-00-00 00:00:00 kom lidt revet muskat i
|