Rabarberkoldskål med yoghurtis næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Kompot:
300 gram Rabarber, renset vægt
0.5 dl. Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Koldskål:
5 dl. Kærnemælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
2 spsk. Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 Citron, skal heraf Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
1 Citron, saft heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
   
  Is:
5 dl. Yoghurt naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
   
Energi:
KJ total 7096 (1689 kcal)
KJ pr. Pers. 1774 (422 kcal)
Vægt ialt 1628 gram
Vægt pr. Pers. 407 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 435 KJ (103 kcal)
Protein 2.6 gram
Fedt 1.7 gram
Kulhydrat 19.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)