Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Ungarsk paprikagryde

Ungarsk paprikagryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Skært oksekød

Oprindelsesland : Ungarn

UngarnIndsendt :


Ungarsk paprikagryde, billede 4 Ungarsk paprikagryde, billede 1 Ungarsk paprikagryde, billede 2 Ungarsk paprikagryde, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Skært oksekød Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.
25 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 spsk. Paprika, edelsuss
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
4 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
2.5 dl. Creme fraiche 38 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Kødet skæres i terninger og brunes i margarinen. Løg i store tern kommes i gryden og brunes med. Paprika drysses over og røres rundt til det er fordelt. Salt og vand tilsættes, og retten småkoger ca. 1/2 time.

Peberfrugterne skæres i strimler. Tomaterne skæres i kvarte. grøntsagerne tilsættes, og retten koger yderligere 1/2 time.

Creme fraiche kommes i, og retten smages til med salt.

Servering:
Serveres med f.eks. løse ris.

Tips:

Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (13 stemmer)

Opskriften er vist 72650 gange,
og udskrevet 1385 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 9427 (2244 kcal)
KJ pr. Pers. 2356 (561 kcal)
Vægt ialt 2383 gram
Vægt pr. Pers. 595 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 395 KJ (94 kcal)
Protein 5.1 gram
Fedt 6.9 gram
Kulhydrat 3.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Ronja  -  2007-10-20 13:32:55
man kan også bruge kyllingekød og pølsestykker,det er sådan jeg har lært den og den er kanon...pasta kan også sagtens afløse risene.

Jette  -  0000-00-00 00:00:00
Denne ret er bare rigtig lækker og alle både store og små er vilde med denne ret. Man kan også bruge skinkekød og kyllingkød skåret i strimler til denne ret, det bliver den ikke mindre god af tværtimod.. Den er nu iblandt familiens ynglingsret :)

Charlotte  -  0000-00-00 00:00:00
Denne ret lyder rigtig lækker, og det var den jeg faldt for da jeg søgte "ungarnsk mad." jeg skal til ungarn med skolen, og først skal vi have en fest hvor vi alle tager ungarsk mad med, og så var dette jo en rigtig perfekt ret til formålet.... :o)