Kødet skæres i terninger og brunes i margarinen. Løg i store tern kommes i gryden og brunes med. Paprika drysses over og røres rundt til det er fordelt. Salt og vand tilsættes, og retten småkoger ca. 1/2 time.
Peberfrugterne skæres i strimler. Tomaterne skæres i kvarte. grøntsagerne tilsættes, og retten koger yderligere 1/2 time.
Creme fraiche kommes i, og retten smages til med salt.
Servering:
Serveres med f.eks. løse ris.
Tips:
Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(13 stemmer)
Opskriften er vist 74526 gange, og udskrevet 1409 gange.
Energi:
KJ total 9427 (2244 kcal)
KJ pr. Pers. 2356 (561 kcal)
Vægt ialt 2383 gram
Vægt pr. Pers. 595 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 395 KJ (94 kcal) Protein 5.1 gram Fedt 6.9 gram Kulhydrat 3.6 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Ronja - 2007-10-20 13:32:55 man kan også bruge kyllingekød og pølsestykker,det er sådan jeg har lært den og den er kanon...pasta kan også sagtens afløse risene.
Jette - 0000-00-00 00:00:00 Denne ret er bare rigtig lækker og alle både store og små er vilde med denne ret. Man kan også bruge skinkekød og kyllingkød skåret i strimler til denne ret, det bliver den ikke mindre god af tværtimod.. Den er nu iblandt familiens ynglingsret :)
Charlotte - 0000-00-00 00:00:00 Denne ret lyder rigtig lækker, og det var den jeg faldt for da jeg søgte "ungarnsk mad." jeg skal til ungarn med skolen, og først skal vi have en fest hvor vi alle tager ungarsk mad med, og så var dette jo en rigtig perfekt ret til formålet.... :o)
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider