Ungarsk paprikagryde næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
500 gram Skært oksekød Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.
25 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 spsk. Paprika, edelsuss
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
4 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
2.5 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 9427 (2244 kcal)
KJ pr. Pers. 2356 (561 kcal)
Vægt ialt 2383 gram
Vægt pr. Pers. 595 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 395 KJ (94 kcal)
Protein 5.1 gram
Fedt 6.9 gram
Kulhydrat 3.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)