Kommentarer
Svend Peitersen - 2014-02-20 01:27:47 Lækkert - steger det den halve tid - blodig og saftig.
Bedre end tørt og kedeligt.
Salmonella problemet kan klares ved køb af garanteret salmonellafri and.
Det er lidt dyrere, men meget bedre.
Heidi - 2012-02-01 18:03:18 Fantastisk opskrift, den er jævnligt blevet lavet her i huset, og altid til stor jubel. Vi servere hasselbagte kartofler til. Mums
pia_oesten - 2011-11-29 04:14:30 Rigtig dejlig opskrift paa andebryst,meget laekker, og det er uanset den kommer fra Karolines kogebog eller praestens :)
Leoness - 2010-09-06 21:13:39 Dejlig ret! Saucen er især lækker. Jeg brugte mælk i stedet for fløde og derfor også lidt mere mel.
Der kan også bruges andelår, men så skal de have ekstra pga. benet. Næste gang vil jeg prøve bare at brune kødet på panden og derefter give dem en tur i ovnen, pakket ind i staniol.
Hanne - 2010-04-07 17:07:54 Appelsinsaucen smager rigtig godt, kan klart anbefales.
Lis - 2010-01-13 18:27:17 Super lækkert. Jeg serverede rødkålssalat til ;-)
LeaKirstine - 2009-12-11 16:08:53 Glimrende opskrift... Den er fra Karolines kogebog...
- 2009-10-26 16:41:48 prøv at servere retten med baconfyldte pærer (steges sammen med brysterne). Kærnehus og stilk fjernes.
Kate - 2009-08-21 18:02:01 ang. om det skal være rosa eller gennemstegt - man bør gennemstege fjerkræ MEN risikoen for salmonella og lign. er meget lille HVIS hele overfladen af kødet er gennemstegt. Der er tæt på ingen bakterier i midten af et stykke kød, så derfor kan man roligt spise rosa kød. Der er selvfølgelig en risiko, men der er også en risiko for at blive kørt ned, når man går ud af sit hus. Så må man vælge om man vil leve livet, eller vælge de "sikre" løsninger hele tiden.
casinovh - 2008-12-21 19:21:14 Andebryst må gerne være rosa indeni, det er mums!
Tina Carolina - 2008-02-20 12:25:53 Det skal være rigtig appelsinsaft
Tina - 2008-02-20 08:10:41 Prøv at servere pebberods thaziki til - det er bare lækkert
Gitte - 2007-11-16 12:14:45 Skal appelsinsaften til saucen være rigtig appelsinsaft eller appelsinvandet fra de kogte appelsinstrimler?
Rasmus - 2007-11-09 08:43:34 Jeg bruger fersk Dansk And
Vicki - 2007-09-08 17:31:10 En rigtig hygge ret til lørdag aften. Skøøøøn.
Monica - 2007-07-19 10:04:29 Dejlig opskrift, alle guffede i sig...
Heidi - 2007-04-08 11:02:16 Kødet skal bestemt være gennemstegt,-ellers er der risiko for salmonella eller andre farlige bakterier. Men kødet skal selvfølgelig ikke steges helt tørt.
- 2007-04-03 17:09:09 kødet skal IKKE gennemsteges...!
- 2007-04-03 17:08:01 - det skal for guds - eller din egen - skyld være rosa!
- 2007-04-03 17:07:35 - det skal for guds - eller din egen - skyld være rosa!
- 2007-04-03 17:06:50 kødet skal IKKE gennemsteges...!
Annemette - 0000-00-00 00:00:00 super duper også med rødkål
Helle - 0000-00-00 00:00:00 Super lækker. Jeg serverede også rødkål til, og det var godt.
Henning - 0000-00-00 00:00:00 Bedste opskrift på andebryster
Flemming - 0000-00-00 00:00:00 Bare lækker
Maiken - 0000-00-00 00:00:00 Rigtig god
Ronald - 0000-00-00 00:00:00 perfekt opskrift
|