Berberi andebryst med appelsinsauce næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
0.5 Appelsin, skal heraf 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
1 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
600 gram Andebryst a ca. 300 g 1 andebryst beregner vi til 300 g.
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 tsk. Salt, groft 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Salat:
500 gram Icebergsalat 1 hoved iceberg vejer ca 600 gram.
1 Appelsiner 1 appelsin vejer ca. 250 gram med skræl.
   
  Sauce:
2 spsk. Stegesky fra panden
1 dl. Appelsinsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Saucejævner
0.25 tsk. Salt, groft 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1000 gram Aspargeskartofler
   
Energi:
KJ total 10908 (2597 kcal)
KJ pr. Pers. 2727 (649 kcal)
Vægt ialt 2728 gram
Vægt pr. Pers. 682 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 399 KJ (95 kcal)
Protein 5.5 gram
Fedt 4.6 gram
Kulhydrat 8.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)