Kommentarer
Annelise - 2017-10-21 11:08:44 Alt for lang stegetid, kødet bliver som sålelædder
Ingrid - 2015-02-17 15:24:28 Alletiders lækre vinter ret.
- 2014-03-18 15:42:24 Retten fungerer fint, og kødet behøver ikke at være i fladbankede skiver, bare det koger længe nok. Jeg kogte mit kød i 2 timer. Det bliver det ikke dårligere af. Jeg kom lidt sukker ved løgene. Helt klart et plus at erstatte noget af væsken med rødvin. Jeg kom også en smule chili og en ½ spiseskefuld æbleeddike i retten. En dejlig kraftig og smagsfuld ret.
Axel - 2013-10-21 09:19:41 Jeg kan kun anbefale at tilsætte rødvin og en anelse chili.
God opskrift
Axel - 2013-10-18 15:21:09 Det lyder godt og enkelt, jeg prøver forslaget med lidt rødvin, oksebouillon, og svitsede løg. Måske lidt chili???
Vurderingen kommer i morgen.
Kim Ulf - 2013-09-21 08:45:25 En dejlig og enkel opskrift, der var simpel at lave, men smagte dejligt.
Jan Skøtt Christensen - 2011-11-26 15:58:20 Kanon ret.....den rigtige opskrift....ikke nogen fejl for det...:)
Denis Eide - 2011-02-18 15:01:00 Kartoffelmos:
Brug gerne persillerod i kartoffelmosen, det giver en god smag,der passer godt til bankekøb.
- 2010-12-28 17:56:48 Tilsæt en kvart flaske rødvin;-)Hmmm
Hans Chr. - 2010-03-14 16:27:22 Jeg prøver med hjortekød, håber det bliver godt
Randi - 2009-10-22 11:07:49 Har tit lavet retten, og den er meget lækker.
Men billederne snyder vist - har man ikke glemt at vende kødet i mel????
Når man gør det behøver man ikke jævne til sidst da melet har jævnet undervejs. Og ja, synes heller ikke man skal brune løgene.
MB - 2009-08-15 20:11:53 Ren nostalgi for smagsløgene..... fantastisk, og som jeg husker min farmor lavede det :-)
mette - 2009-06-02 12:24:46 det smager okay, men ser dårligt ud
alanya - 0000-00-00 00:00:00 en anelse sukker gør næsten al mad mere lækkert
Mette - 0000-00-00 00:00:00 Jævnes let,spædes op med fløde, og serveres med rødbeder
leif - 0000-00-00 00:00:00 kan godt spædes med lidt fløde
- 0000-00-00 00:00:00 Tilbehør kartoffelmos, salat
Thyge M. - 0000-00-00 00:00:00 Løgene skal ikke brunes - kun klares. En smule kulør kan evt. tilsættes til sidst
|