Bankekød næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
800 gram Skært oksekød Som skært oksekød kan bruges bov, tykkam, inderlår, yderlår eller klump.
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1.5 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

4 Laurbærblade
10 Peberkorn, sorte
4 dl. Oksebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 7213 (1717 kcal)
KJ pr. Pers. 1803 (429 kcal)
Vægt ialt 1539 gram
Vægt pr. Pers. 384 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 468 KJ (111 kcal)
Protein 11.5 gram
Fedt 6.2 gram
Kulhydrat 2.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)