Pølsehorn med ymer

Pølsehorn med ymer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Stk. 25 Stk.
FrokostRet : Frokost - Pølsehorn

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :      Red :
Pølsehorn med ymer, billede 4 Pølsehorn med ymer, billede 1 Pølsehorn med ymer, billede 2 Pølsehorn med ymer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Dej:
50 gram Gær, frisk
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
150 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 dl. Ymer naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
900 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Fyld:
25 Wienerpølse (bayersk pølse) En wienerpølse vejer ca. 60 gram stykket.
   
   
Opskrift:
Dej:
Vandet lunes og gæren udrøres heri. Smeltet margarinen tilsættes sammen med ymer. Æg røres i og mel tilsættes til dejen er jævn og smidig. Dejen hæver ½ times tid.

Dejen æltes igen. Del den gerne i flere dele, så er det lettere at arbejde med det. Rul dejen ud i en flad firkant og skær firkanten i stykker på ca. 10*10 cm. Læg en ½ pølse på hver firkant og pak pølsen ind, så den dækkes helt.

Man kan også rulle dejen ud i cirkler, skære dem over som pizzastykker og sno hvert dejstykke rundt om hver sin pølse, så den stikker ud i enden.

Læg pølsehornene på en bageplade og lad dem hæve ca. 15 min. Bag dem ved 200 grader C. alm. ovn i 20-25 min

Variation:
Tilsæt ketchup inden dejen rulles om pølsen. Eller læg ½ skive ost rundt om pølsen.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Pølsehorn

karakterer:
Opskriften er vist 60143 gange,
og udskrevet 1880 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (40 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 35160 (8371 kcal)
KJ pr. Stk. 1406 (334 kcal)
Vægt ialt 3140 gram
Vægt pr. Stk. 125 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1119 KJ (266 kcal)
Protein 9.9 gram
Fedt 15.1 gram
Kulhydrat 23.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-07-03 15:35:30
Bedre pølsehorn findes ikke, de bliver lavet igen og igen

  -   2012-06-15 15:53:16
Nu prøver jeg dem. Man kan altid bruge pølsehorn under eksamenslæsningen. Har lavet 2 portioner, så er spændt på hvor mange der bliver

  -   2011-08-09 21:03:06
Gode pølsehorn, jeg havde kun 8 pølser så jeg lavede pizzasnegle af resten af dejen, de blev også gode. 1-2 tsk salt i dejen er anbefalelsesværdigt.

  -   2011-04-16 12:53:35
kan de fryses inden man bager dem

  -   2009-10-10 18:30:46
hold da op dem kunne jeg finde ud af at lave:) det er bare super opskrift

  -   2009-09-18 12:45:04
Super gode. Jeg fik 27 stk. (9 pølser delt i 3 stykker). Jeg puttede også salt i dejen, og jeg synes ikke, det var for meget gær.

  -   2009-07-29 11:32:03
der bliver 32 stk. super gode

  -   2008-07-04 14:52:59
gode men for meget gær

  -   2008-04-14 19:27:35
Rigitg gode, jeg putter noget salt i, det giver lidt mere smag.

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvor mange bliver der af en potion

  -   2005-01-01 01:01:01
super duper

  -   2005-01-01 01:01:01
De er supergoe! Og egner sig rigtig godt til frysning

  -   2005-01-01 01:01:01
Rigtig gode!

  -   2005-01-01 01:01:01
super pølsehorn !