Kommentarer
- 2021-01-28 18:35:13 Hvordan kan det være min dej ikke vil hæve har gjort som der står. Bruger godt nok ikke sød mælk da jeg ikke kan lig det men minni mælk???
Madlin - 2020-12-04 22:39:31 Gøre det noget hvis jeg har smeltet smørret?
Ida - 2020-10-18 16:07:22 Jeg har nu lavet dem flere gange, og de er simpelthen så lækre.
Men jeg plejer ikke kun at bruge hvedemel, men også spelt- og rug-, da det gør dem både sundere og sødere:)
Bettina - 2020-03-15 12:59:38 Har lavet dem et par gange, de er bare gode 😉
Don L - 2020-03-07 07:23:22 Jeg har lavet dem ca. 30 gange (dog med den ændring, at jeg blander saltet i melet i stedet for at tilsætte det direkte), og min datter omtaler dem nu som "min fars legendariske pølsehorn" :-)
Nina - 2020-02-28 15:43:57 En rigtig god dej at arbejde med!
Camilla - 2020-01-19 15:13:23 Jeg kan anbefale at rive smøret på et groft rivejern - de er så nemme og SÅ gode :-)
Camilla - 2020-01-02 14:06:17 Den eneste dej opskrift der virker for mig !
Mawii - 2019-12-22 12:46:20 Bruger altid denne opskrift, den er super god. Et godt alternativ til pølser (evt. hvis man ikke har nok) er gulerodsstænger!
GitteRM - 2019-11-07 07:01:22 Rigtig gode pølsehorn. Jeg brugte kyllinge-pølser (halv størrelse af en normal pølse) og fik halvt så mange, som der står i opskriften, men så er de også store!
Michael buur - 2019-10-16 15:07:10 Skift 1/2 smør ud med kryddersmør med italienske urter
Det blive mega godt pizza snegle
Emma - 2019-09-21 19:20:53 Den er jo mega god jeg elsker de her pølse horn💗
Anne - 2019-09-19 16:11:23 Meget gode og nemem! :D
marty - 2019-08-25 16:54:37 hej. de er gode
Marlene hansen - 2019-08-23 12:40:51 Skiftede 1/3 hvedemel ud med fuldkorn hvedemel, hvilket gav en god sprød yderside. Mums 😋
Anna - 2019-08-01 13:58:00 Rigtig gode perfekte til en lille snak
Per - 2019-04-10 14:00:29 Utrolig nemme pølsehorn
Lærke - 2019-03-31 11:31:55 God opskrift
Masterchef - 2019-03-03 22:17:08 Grunden til jeres dej ikke hæver er at i har kommet salt i inden gæren er aktiveret... :) salt dræber gær, så gæren skal aktiveres i varmt vand eller mælk .. og salten blandes med melet inden det puttes i. Super god opskrift .
Louise - 2018-12-08 23:39:56 Rigtig God opskrift- tak for den!!
vi har dog byttet 100 g hvedemel ud med havregryn og 100 g hvedemel ud med grahamsmel, da vi elsker smagen af havregryn og lidt grovere mel også.
Super lækre👍
freja - 2018-09-23 12:57:12 god opskrift
Kim Dahlberg - 2018-07-05 11:08:35 Mine børn elsker pølsehorn, har testet flere opskrifter, det her er favoritten
Lene Dalsgaard - 2018-06-25 14:38:30 Hold da op hvor blev de gode. Vi havde 20 gode frokostpølser, så de sidste fik pizzafyld med revet ost, ketchup og frisk,oregano. Næste gang vil jeg fylde nogle af dem med marcipan/nougat og drysse dem med perlesukker. Den opskrift holder lige meget hvad du propper indeni 💗😛
- 2018-06-03 13:09:05 Hvordan skal dejen være inden den hæver. Den er helt “flydende”
Lasse - 2018-04-04 12:47:01 Kan man lave dejen iaften, smide den i køleskabet og så bruge den fredag formiddag?
Støjholm - 2018-03-25 19:37:46 Super lækre pølse horn laver næsten altid dobbelt op da de os er rigtig gode til pizza snegle.
- 2018-02-21 19:36:02 Super lækre pølsehorn. Kan varmt anbefales. Det er slet ikke sidste gang at vi skal bage dem.
Flemming - 2018-02-11 13:31:18 Topkarakter herfra!
Jeg glemte ægget i dejen og smeltede smørret i gryde og blandede det i mælk/gær inden resten kom i. Det er blevet en fantastisk dej/skorpe og jeg brugte 70 gram mindre mel end i opskriften.
Resultatet er verdensklasse og det bliver det sikkert uanset fremgangsmåden.
Kim Andersen - 2018-01-23 19:13:41 Super pølsehorn opskrift:). Som supplement til ketchup tog jeg en knivspids sennep. Det gav lige en ekstra dimension til en fantastisk pølsehorn opskrift.
Susanne - 2018-01-21 19:54:23 Kan de mon fryses?
Mary - 2017-12-13 08:49:18 For meget mel!.........nej, det er som altid, når man bager brød, et spørgsmål om at holde noget af melet tilbage, arbejde med dejen og så gradvist tilsætte mel mens du ælter. Godt gammelt råd for at få den lækreste og smidigste dej 😉
Michael - 2017-12-07 15:01:28 Lækre pølsehorn. Vil dog af erfaring bruge 700 gram mel. Et godt fif, drys lidt groft salt på pølsehornene når de er penslet. Det er virkelig lækkert.
Inge - 2017-10-24 13:30:49 Rigtig lækre pølsehorn!! Alternativt fyld:Frisk tomatpesto fra Rema 1000 og revet ost samt brunch pølser!
Peter bog Johanne - 2017-09-24 12:50:27 Nemme at lave vi har puttet en halv dl.olie i stedet for smør og 500 gram hvedemel og 100 gram grahamsmel dejen er blivet god håber de smager godt
Lærke - 2017-09-20 11:08:30 Kan det dejen bruges til pizzasnegle?
Christel - 2017-08-27 21:18:39 Super lækker dej og de hævede rigtig meget så er rigtig glad for opskriften
Jørgen - 2017-08-03 16:12:02 Ok, resultat. Som andre har pointeret, er der som udgangspunkt for meget mel i dejen.
Odense-pigen - 2017-06-26 14:02:36 Super lækre pølsehorn! Den nemmeste dej jeg nogensinde har arbejdet med :D jeg er fan!!
- - 2017-06-03 11:48:25 Super let og luftig dej - og tåler genopvarmning godt, hvilket er et kæmpe plus! Kan anbefales herfra.
sol manden - 2017-05-30 20:34:07 hej de pøleshorn er bvare SUPER LUXURIØSE!!!!!!!! LAVEDE dem for mine veninder og de blev meget glade for dem FORSTÅR bare IKKE HVORFOR ALLE ABSOLOT SKAL SPISE KØD TIL ALT MAD
Familien fra Assens - 2017-05-17 20:53:52 Måske lidt meget fedt
- 2017-04-21 15:54:45 de er mega gode og dem med sinke og ost er også gode
Kg - 2016-12-27 14:59:27 Det er vigtigt at mælken ikke er alt for varm. Den skal være varm nok til at oplæse gæren. Hvis den er for varm vil gæren ikke hæve
Majda - 2016-12-25 17:50:21 Hvorfor hæver ens dej ikke? :( første gang jeg bagt disse pølsehorn blev de perfekt, efterfølgende 2 gange er det gået helt skidt :(
- 2016-12-07 18:11:45 Nok ikke den bedste opskrift jeg har prøvet, vores her ville ikke hæve, selvom vi fulgte trin til trin. :/
Havde ellers glædet mig!
Sheila - 2016-11-29 16:23:27 Super nem dej der virkelig er hurtig at ælte sammen. :) dejlig opskrift!
Lulu - 2016-11-18 07:38:03 Har brugt denne opskrift utallige gange og den har aldrig svigtet, altid gode pølsehorn. Nu vil jeg rigtig gerne vide om jeg kan bruge dejen til pizzaer, hvis ja, hvordan gør jeg så med efterhævning, skal dejen stadig det?
Frejas mor - 2016-11-07 20:04:40 Super nem opskrift og resultatet er en lækker og nem dej. :) Det er ikke sidste gang jeg bruger denne opskrift. Jeg skiftede 100 g mel ud med 100 g havregryn.
- 2016-10-23 21:37:26 Super god opskrift :)
- 2016-10-18 12:20:34 Jeg vil gerne lave dem
Mor Amalie - 2016-09-25 19:18:47 En meget lækker dej. :)
Jeg puttede dog kun 500 g mel i og 100 g havregryn, og det smagte utroligt lækkert.
|