De bedste pølsehorn

De bedste pølsehorn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 32 stk.
FrokostRet : Frokost - Pølsehorn

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandTilberedningstid : 130 minutter

Indsendt af : Lillian

Indsendt :      Red:

De bedste pølsehorn, billede 4 De bedste pølsehorn, billede 1 De bedste pølsehorn, billede 2 De bedste pølsehorn, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Dej:
25 gram Gær, frisk
3 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
600 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
500 gram Brunchpølser En brunchpølse vejer ca. 25 gram stykket.
Tomatketchup 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
   
  Pensling:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
Opskrift:
Pølsehornsdej:
Mælken lunes (max. 37. grader) og gæren røres ud heri.

Smørret smuldres med fingrene i melet til det ligner revet ost.

Mælken med gæren, salt, sukker og æg tilsættes og dejen æltes glat og smidig. Dejen hæver overdækket 1 time.

Dejen æltes herefter let igennem og deles i 4 lige store stykker, der hver rulles ud til en cirkel og deles i 8 trekanter (der skal være 32 trekanter ialt).

En lille klat ketchup lægges på hver trekant sammen med en pølse og trekanten rulles sammen fra den brede ende og lægges med snippen nedad på bageplade.

Hornene efterhæver 30 minutter, pensles med æg og bages 15-20 min i forvarmet ovn ved 200 grader C. alm. ovn.

Tips:

Variation:
I stedet for pølser, kan man fylde hornene med revet ost og skinkestrimler. Det smager også vildt godt.

I stedet for brunshpølser kan bruges alm. pølser skåret i halve.


karakterer:
Opskriften er vist 4623905 gange,
og udskrevet 64105 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3091 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 19412 (4621 kcal)
KJ pr. stk. 606 (144 kcal)
Vægt ialt 1673 gram
Vægt pr. stk. 52 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1160 KJ (276 kcal)
Protein 9.3 gram
Fedt 13.9 gram
Kulhydrat 29.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Gul   -  2022-10-13 11:32:23
En meget god opskrift, nem og lave.Mange tak for det.

Mikkel  -  2022-09-10 18:48:43
Vil rigtigt gerne give denne opskrift ét forsøg, men er usikker på, om dejen kan tilberedes dagen før, og "hvile" over natten, så de kan bages friske dagen efter, til fødselsdag? :-) - Tænkte, at slå dejen sammen som guiden fortæller, og derefter i en skål med lidt olie, og filme skålen, kan det lade sig gøre, med et godt resultat i sidste ende? :-)

Anja sørensen  -  2022-02-01 19:08:10
En virkelig lækker og smidig dej Kan nemt rulles ud uden brug af mel eller olie

mikkel  -  2022-01-24 12:33:42
de smagte rigtig godt er meget tilfres

Elin Hindkjær   -  2021-08-30 15:04:40
Fantastisk nem dej, at arbejde med. Har ellers prøvet mange forskellige. Jeg kom godt nok lidt af min surdej i, udover almindelig gær. Kom først smørret i til sidst, efter at have kørt dejen i en røremaskine i 10 minutter. Kørte videre i nok 6 minutter mere. Kom også lidt mere salt i, da jeg synes det er for lidt med en tsk., når dejen skal bruges til pølsehorn !

Allan  -  2021-08-11 13:48:17
Rigtig god opskrift. Bruger hjemmelavet BBQ Sauce istedet for ketchup. Drysser med lidt ekstra hvidløgspulver, løgpulver og BBQ krydderi. Bliver super lækre.

  -  2021-04-28 20:54:24
Hejsa, hvis jeg fryser dem, hvordan opvarmer jeg dem så mest optimalt om et par dage?

  -  2021-03-11 12:14:45
Dej hæver ikke ordentligt hvis man blander saltet sammen med den opløste gær :) det skal blandes i melet.

  -  2021-01-28 18:35:13
Hvordan kan det være min dej ikke vil hæve har gjort som der står. Bruger godt nok ikke sød mælk da jeg ikke kan lig det men minni mælk???

Madlin  -  2020-12-04 22:39:31
Gøre det noget hvis jeg har smeltet smørret?

Ida  -  2020-10-18 16:07:22
Jeg har nu lavet dem flere gange, og de er simpelthen så lækre. Men jeg plejer ikke kun at bruge hvedemel, men også spelt- og rug-, da det gør dem både sundere og sødere:)

Bettina  -  2020-03-15 12:59:38
Har lavet dem et par gange, de er bare gode 😉

Don L  -  2020-03-07 07:23:22
Jeg har lavet dem ca. 30 gange (dog med den ændring, at jeg blander saltet i melet i stedet for at tilsætte det direkte), og min datter omtaler dem nu som "min fars legendariske pølsehorn" :-)

Nina  -  2020-02-28 15:43:57
En rigtig god dej at arbejde med!

Camilla   -  2020-01-19 15:13:23
Jeg kan anbefale at rive smøret på et groft rivejern - de er så nemme og SÅ gode :-)

Camilla   -  2020-01-02 14:06:17
Den eneste dej opskrift der virker for mig !

Mawii  -  2019-12-22 12:46:20
Bruger altid denne opskrift, den er super god. Et godt alternativ til pølser (evt. hvis man ikke har nok) er gulerodsstænger!

GitteRM  -  2019-11-07 07:01:22
Rigtig gode pølsehorn. Jeg brugte kyllinge-pølser (halv størrelse af en normal pølse) og fik halvt så mange, som der står i opskriften, men så er de også store!

Michael buur  -  2019-10-16 15:07:10
Skift 1/2 smør ud med kryddersmør med italienske urter Det blive mega godt pizza snegle

Emma  -  2019-09-21 19:20:53
Den er jo mega god jeg elsker de her pølse horn💗

Anne  -  2019-09-19 16:11:23
Meget gode og nemem! :D

marty  -  2019-08-25 16:54:37
hej. de er gode

Marlene hansen  -  2019-08-23 12:40:51
Skiftede 1/3 hvedemel ud med fuldkorn hvedemel, hvilket gav en god sprød yderside. Mums 😋

Anna  -  2019-08-01 13:58:00
Rigtig gode perfekte til en lille snak

Per  -  2019-04-10 14:00:29
Utrolig nemme pølsehorn

Lærke   -  2019-03-31 11:31:55
God opskrift

Masterchef  -  2019-03-03 22:17:08
Grunden til jeres dej ikke hæver er at i har kommet salt i inden gæren er aktiveret... :) salt dræber gær, så gæren skal aktiveres i varmt vand eller mælk .. og salten blandes med melet inden det puttes i. Super god opskrift .

Louise  -  2018-12-08 23:39:56
Rigtig God opskrift- tak for den!! vi har dog byttet 100 g hvedemel ud med havregryn og 100 g hvedemel ud med grahamsmel, da vi elsker smagen af havregryn og lidt grovere mel også. Super lækre👍

freja  -  2018-09-23 12:57:12
god opskrift

Kim Dahlberg  -  2018-07-05 11:08:35
Mine børn elsker pølsehorn, har testet flere opskrifter, det her er favoritten

Lene Dalsgaard  -  2018-06-25 14:38:30
Hold da op hvor blev de gode. Vi havde 20 gode frokostpølser, så de sidste fik pizzafyld med revet ost, ketchup og frisk,oregano. Næste gang vil jeg fylde nogle af dem med marcipan/nougat og drysse dem med perlesukker. Den opskrift holder lige meget hvad du propper indeni 💗😛

  -  2018-06-03 13:09:05
Hvordan skal dejen være inden den hæver. Den er helt “flydende”

Lasse  -  2018-04-04 12:47:01
Kan man lave dejen iaften, smide den i køleskabet og så bruge den fredag formiddag?

Støjholm  -  2018-03-25 19:37:46
Super lækre pølse horn laver næsten altid dobbelt op da de os er rigtig gode til pizza snegle.

  -  2018-02-21 19:36:02
Super lækre pølsehorn. Kan varmt anbefales. Det er slet ikke sidste gang at vi skal bage dem.

Flemming  -  2018-02-11 13:31:18
Topkarakter herfra! Jeg glemte ægget i dejen og smeltede smørret i gryde og blandede det i mælk/gær inden resten kom i. Det er blevet en fantastisk dej/skorpe og jeg brugte 70 gram mindre mel end i opskriften. Resultatet er verdensklasse og det bliver det sikkert uanset fremgangsmåden.

Kim Andersen  -  2018-01-23 19:13:41
Super pølsehorn opskrift:). Som supplement til ketchup tog jeg en knivspids sennep. Det gav lige en ekstra dimension til en fantastisk pølsehorn opskrift.

Susanne  -  2018-01-21 19:54:23
Kan de mon fryses?

Mary  -  2017-12-13 08:49:18
For meget mel!.........nej, det er som altid, når man bager brød, et spørgsmål om at holde noget af melet tilbage, arbejde med dejen og så gradvist tilsætte mel mens du ælter. Godt gammelt råd for at få den lækreste og smidigste dej 😉

Michael  -  2017-12-07 15:01:28
Lækre pølsehorn. Vil dog af erfaring bruge 700 gram mel. Et godt fif, drys lidt groft salt på pølsehornene når de er penslet. Det er virkelig lækkert.

Inge  -  2017-10-24 13:30:49
Rigtig lækre pølsehorn!! Alternativt fyld:Frisk tomatpesto fra Rema 1000 og revet ost samt brunch pølser!

Denne opskrift har flere end 40 kommentarer
Se alle kommentarer her