Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































De bedste pølsehorn

De bedste pølsehorn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 32 stk.
FrokostRet : Frokost - Pølsehorn

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandTilberedningstid : 130 minutter

Indsendt af : Lillian

Indsendt :


De bedste pølsehorn, billede 4 De bedste pølsehorn, billede 1 De bedste pølsehorn, billede 2 De bedste pølsehorn, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Dej:
25 gram Gær
3 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
600 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
500 gram Brunchpølser En brunchpølse vejer ca. 25 gram stykket.
Tomatketchup 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
   
  Pensling:
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
Opskrift:
Pølsehornsdej:
Mælken lunes og gæren røres ud heri.

Smørret smuldres med fingrene i melet til det ligner revet ost.

Mælken med gæren, salt, sukker og æg tilsættes og dejen æltes glat og smidig. Dejen hæver overdækket 1 time.

Dejen æltes herefter let igennem og deles i 4 lige store stykker, der hver rulles ud til en cirkel og deles i 8 trekanter (der skal være 32 trekanter ialt).

En lille klat ketchup lægges på hver trekant sammen med en pølse og trekanten rulles sammen fra den brede ende og lægges med snippen nedad på bageplade.

Hornene efterhæver 30 minutter, pensles med æg og bages 15-20 min i forvarmet ovn ved 200 grader C. alm. ovn.

Tips:

Variation:
I stedet for pølser, kan man fylde hornene med revet ost og skinkestrimler. Det smager også vildt godt.

I stedet for brunshpølser kan bruges alm. pølser skåret i halve.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2940 stemmer)

Opskriften er vist 3873952 gange,
og udskrevet 59530 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 19412 (4621 kcal)
KJ pr. stk. 606 (144 kcal)
Vægt ialt 1673 gram
Vægt pr. stk. 52 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1160 KJ (276 kcal)
Protein 9.3 gram
Fedt 13.9 gram
Kulhydrat 29.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Bettina  -  2020-03-15 12:59:38
Har lavet dem et par gange, de er bare gode 😉

Don L  -  2020-03-07 07:23:22
Jeg har lavet dem ca. 30 gange (dog med den ændring, at jeg blander saltet i melet i stedet for at tilsætte det direkte), og min datter omtaler dem nu som "min fars legendariske pølsehorn" :-)

Nina  -  2020-02-28 15:43:57
En rigtig god dej at arbejde med!

Camilla   -  2020-01-19 15:13:23
Jeg kan anbefale at rive smøret på et groft rivejern - de er så nemme og SÅ gode :-)

Camilla   -  2020-01-02 14:06:17
Den eneste dej opskrift der virker for mig !

Mawii  -  2019-12-22 12:46:20
Bruger altid denne opskrift, den er super god. Et godt alternativ til pølser (evt. hvis man ikke har nok) er gulerodsstænger!

GitteRM  -  2019-11-07 07:01:22
Rigtig gode pølsehorn. Jeg brugte kyllinge-pølser (halv størrelse af en normal pølse) og fik halvt så mange, som der står i opskriften, men så er de også store!

Michael buur  -  2019-10-16 15:07:10
Skift 1/2 smør ud med kryddersmør med italienske urter Det blive mega godt pizza snegle

Emma  -  2019-09-21 19:20:53
Den er jo mega god jeg elsker de her pølse horn💗

Anne  -  2019-09-19 16:11:23
Meget gode og nemem! :D

marty  -  2019-08-25 16:54:37
hej. de er gode

Marlene hansen  -  2019-08-23 12:40:51
Skiftede 1/3 hvedemel ud med fuldkorn hvedemel, hvilket gav en god sprød yderside. Mums 😋

Anna  -  2019-08-01 13:58:00
Rigtig gode perfekte til en lille snak

Per  -  2019-04-10 14:00:29
Utrolig nemme pølsehorn

Lærke   -  2019-03-31 11:31:55
God opskrift

Masterchef  -  2019-03-03 22:17:08
Grunden til jeres dej ikke hæver er at i har kommet salt i inden gæren er aktiveret... :) salt dræber gær, så gæren skal aktiveres i varmt vand eller mælk .. og salten blandes med melet inden det puttes i. Super god opskrift .

Louise  -  2018-12-08 23:39:56
Rigtig God opskrift- tak for den!! vi har dog byttet 100 g hvedemel ud med havregryn og 100 g hvedemel ud med grahamsmel, da vi elsker smagen af havregryn og lidt grovere mel også. Super lækre👍

freja  -  2018-09-23 12:57:12
god opskrift

Kim Dahlberg  -  2018-07-05 11:08:35
Mine børn elsker pølsehorn, har testet flere opskrifter, det her er favoritten

Lene Dalsgaard  -  2018-06-25 14:38:30
Hold da op hvor blev de gode. Vi havde 20 gode frokostpølser, så de sidste fik pizzafyld med revet ost, ketchup og frisk,oregano. Næste gang vil jeg fylde nogle af dem med marcipan/nougat og drysse dem med perlesukker. Den opskrift holder lige meget hvad du propper indeni 💗😛

  -  2018-06-03 13:09:05
Hvordan skal dejen være inden den hæver. Den er helt “flydende”

Lasse  -  2018-04-04 12:47:01
Kan man lave dejen iaften, smide den i køleskabet og så bruge den fredag formiddag?

Støjholm  -  2018-03-25 19:37:46
Super lækre pølse horn laver næsten altid dobbelt op da de os er rigtig gode til pizza snegle.

  -  2018-02-21 19:36:02
Super lækre pølsehorn. Kan varmt anbefales. Det er slet ikke sidste gang at vi skal bage dem.

Flemming  -  2018-02-11 13:31:18
Topkarakter herfra! Jeg glemte ægget i dejen og smeltede smørret i gryde og blandede det i mælk/gær inden resten kom i. Det er blevet en fantastisk dej/skorpe og jeg brugte 70 gram mindre mel end i opskriften. Resultatet er verdensklasse og det bliver det sikkert uanset fremgangsmåden.

Kim Andersen  -  2018-01-23 19:13:41
Super pølsehorn opskrift:). Som supplement til ketchup tog jeg en knivspids sennep. Det gav lige en ekstra dimension til en fantastisk pølsehorn opskrift.

Susanne  -  2018-01-21 19:54:23
Kan de mon fryses?

Mary  -  2017-12-13 08:49:18
For meget mel!.........nej, det er som altid, når man bager brød, et spørgsmål om at holde noget af melet tilbage, arbejde med dejen og så gradvist tilsætte mel mens du ælter. Godt gammelt råd for at få den lækreste og smidigste dej 😉

Michael  -  2017-12-07 15:01:28
Lækre pølsehorn. Vil dog af erfaring bruge 700 gram mel. Et godt fif, drys lidt groft salt på pølsehornene når de er penslet. Det er virkelig lækkert.

Inge  -  2017-10-24 13:30:49
Rigtig lækre pølsehorn!! Alternativt fyld:Frisk tomatpesto fra Rema 1000 og revet ost samt brunch pølser!

Peter bog Johanne  -  2017-09-24 12:50:27
Nemme at lave vi har puttet en halv dl.olie i stedet for smør og 500 gram hvedemel og 100 gram grahamsmel dejen er blivet god håber de smager godt

Lærke  -  2017-09-20 11:08:30
Kan det dejen bruges til pizzasnegle?

Christel  -  2017-08-27 21:18:39
Super lækker dej og de hævede rigtig meget så er rigtig glad for opskriften

Jørgen  -  2017-08-03 16:12:02
Ok, resultat. Som andre har pointeret, er der som udgangspunkt for meget mel i dejen.

Odense-pigen  -  2017-06-26 14:02:36
Super lækre pølsehorn! Den nemmeste dej jeg nogensinde har arbejdet med :D jeg er fan!!

-  -  2017-06-03 11:48:25
Super let og luftig dej - og tåler genopvarmning godt, hvilket er et kæmpe plus! Kan anbefales herfra.

sol manden  -  2017-05-30 20:34:07
hej de pøleshorn er bvare SUPER LUXURIØSE!!!!!!!! LAVEDE dem for mine veninder og de blev meget glade for dem FORSTÅR bare IKKE HVORFOR ALLE ABSOLOT SKAL SPISE KØD TIL ALT MAD

Familien fra Assens  -  2017-05-17 20:53:52
Måske lidt meget fedt

  -  2017-04-21 15:54:45
de er mega gode og dem med sinke og ost er også gode

Kg  -  2016-12-27 14:59:27
Det er vigtigt at mælken ikke er alt for varm. Den skal være varm nok til at oplæse gæren. Hvis den er for varm vil gæren ikke hæve

Majda  -  2016-12-25 17:50:21
Hvorfor hæver ens dej ikke? :( første gang jeg bagt disse pølsehorn blev de perfekt, efterfølgende 2 gange er det gået helt skidt :(

  -  2016-12-07 18:11:45
Nok ikke den bedste opskrift jeg har prøvet, vores her ville ikke hæve, selvom vi fulgte trin til trin. :/ Havde ellers glædet mig!

Sheila   -  2016-11-29 16:23:27
Super nem dej der virkelig er hurtig at ælte sammen. :) dejlig opskrift!

Lulu  -  2016-11-18 07:38:03
Har brugt denne opskrift utallige gange og den har aldrig svigtet, altid gode pølsehorn. Nu vil jeg rigtig gerne vide om jeg kan bruge dejen til pizzaer, hvis ja, hvordan gør jeg så med efterhævning, skal dejen stadig det?

Frejas mor  -  2016-11-07 20:04:40
Super nem opskrift og resultatet er en lækker og nem dej. :) Det er ikke sidste gang jeg bruger denne opskrift. Jeg skiftede 100 g mel ud med 100 g havregryn.

  -  2016-10-23 21:37:26
Super god opskrift :)

  -  2016-10-18 12:20:34
Jeg vil gerne lave dem

Mor Amalie  -  2016-09-25 19:18:47
En meget lækker dej. :) Jeg puttede dog kun 500 g mel i og 100 g havregryn, og det smagte utroligt lækkert.

Mig  -  2016-09-17 22:15:16
De smager virkelig godt og er virkelig nemme at lave. Det tager ikke specielt lang tid at lave dem undtagen lige når de skal hæve 👍🏼😀

😀  -  2016-08-26 17:10:23
Hvordan skal de opbevares så ikke bliver tørre dagen efter???

EmilieB  -  2016-08-22 22:07:41
Super god opskrift! Blandede 100g grahamsmel, og 500g hvedemel, for at de blev lidt grove - kan helt klart anbefales!

Der er mere end 50 kommentarer til denne opskrift
Se alle kommentare her