Pølsehorn med ymer næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Stk. 25 Stk.
Ingredienser:
  Dej:
50 gram Gær, frisk
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
150 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 dl. Ymer naturel 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
900 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Fyld:
25 Wienerpølse (bayersk pølse) En wienerpølse vejer ca. 60 gram stykket.
   
   
Energi:
KJ total 35160 (8371 kcal)
KJ pr. Stk. 1406 (334 kcal)
Vægt ialt 3140 gram
Vægt pr. Stk. 125 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1119 KJ (266 kcal)
Protein 9.9 gram
Fedt 15.1 gram
Kulhydrat 23.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)